ΠΟΛΟ

Δύσκολη αποστολή με Άρη

δύσκολη-αποστολή-με-άρη-97568

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Δύσκολο έργο έχει η ομάδα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, που φιλοξενεί στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας Βόλου «Β. Πολύμερος» τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Άρη, αύριο Κυριακή 4 Μαρτίου, στις 3μ.μ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α2.

Η ομάδα των Δημήτρη Μπλάνα και Δημήτρη Κόφφα έχει διανύσει μια αξιόλογη έως τώρα πορεία, έχοντας συγκεντρώσει 9 βαθμούς σε 5 παιχνίδια, που την έχουν φέρει στην 4η θέση της κατάταξης του Β’ ομίλου.

Τελευταίο… θύμα των κυανόλευκων ήταν η ομάδα του ΟΦ Θεσσαλονίκης, της οποίας και επικράτησε εύκολα εκτός έδρας με 11-7. Η Νίκη Βόλου θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί ώστε να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την εδραίωσή της στις πρώτες 4 θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ και στην εξασφάλιση της παραμονής, που για τους Βολιώτες είναι ο πρώτος φετινός στόχος.

Απέναντι στους Βολιώτες θα βρεθεί η έμπειρη και πρωτοπόρος της κατάταξης ομάδα του Άρη, που έχει τρεις πόντους περισσότερους από τη Νίκη και φιλοδοξεί να ανέλθει στη μεγάλη κατηγορία της υδατοσφαίρισης από την ερχόμενη σεζόν. Στο τελευταίο της παιχνίδι, η ομάδα του Άρη ηττήθηκε στην Πάτρα με 8-7, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε ακόμα και με 4 τέρματα διαφορά, ενώ έπειτα εξέδωσε καυστική ανακοίνωση κατά της διαιτησίας στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής.

To πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

14:30 ΟΦΘ – ΝΟ Λάρισας

14:30 ΓΣ Ηλιούπολης – ΝΟ Πατρών

15:00 Νίκη Βόλου – Άρης

Κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας Βόλου

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Κυράνης Κ.

16:00 Νηρέας Πάτρας – ΝΟ Χαλκίδας

Βαθμολογία (5 αγώνες)

Θ. Ομάδα Β. Γκολ

1. Άρης 12 (50-26)

2. ΓΣ Ηλιούπολης 12 (53-32)

3. ΝΟ Πατρών 12 (51-38)

4. Νίκη Βόλου 9 (55-40)

5. ΟΦΘ 6 (43-45)

6. ΝΟ Λάρισας 6 (40-56)

7. Νηρέας Πατρών 3 (33-49)

8. ΝΟ Χαλκίδας 0 (29-68)

Κόφφας: «Είμαστε ανταγωνιστικοί»

Σε αθηναϊκή ιστοσελίδα μίλησε ο βοηθός προπονητή της Νίκης Βόλου, Δημήτρης Κόφφας, για τον προσεχή αγώνα με τον Άρη Θεσσαλονίκης. Ο Βολιώτης τεχνικός σημείωσε: «Παίζουμε ίσως με την καλύτερη ομάδα του ομίλου, πιθανόν και την καλύτερη της κατηγορίας, αλλά έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε φέτος να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Μετά τις συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες χρειαζόμαστε και ένα θετικό αποτέλεσμα στον Βόλο, ειδικά με ένα σπουδαίο αντίπαλο. Το σημαντικό είναι ότι όλα τα παιδιά έχουν χτίσει καλή ψυχολογία και πιστεύουν στους εαυτούς τους και στην ομάδα», ενώ αναφορικά με τους στόχους της Νίκης συμπλήρωσε: «Δεν θέλουμε να θέσουμε ακόμη κάποιο στόχο, αλλά θα είμαστε ευτυχισμένοι αν καταφέρουμε να πλασαριστούμε στην πρώτη τετράδα. Θα αρχίσουμε να μιλάμε για στόχους μόλις ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος. Γνωρίζουμε ότι στην αρχή της χρόνιας θεωρούμασταν από τις πιο αδύναμες ομάδες, αλλά αυτό πλέον το έχουμε ανατρέψει. Πέρσι σωθήκαμε στην τελευταία φάση του πρωταθλήματος και θέλουμε να μην μπούμε στην ίδια διαδικασία και φέτος».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου