ΠΟΛΟ

Γέμισε παιχνίδι και παιδικά χαμόγελα

γέμισε-παιχνίδι-και-παιδικά-χαμόγελα-137545

Τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την ομάδα της ΝΕ Πατρών και να δώσει σειρά φιλικών παιχνιδιών στις κατηγορίες μίνι παίδων και προ-μίνι, είχε το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου.

Η ομάδα της Πάτρας βρέθηκε στην πόλη του Βόλου το Σαββατοκύριακο 27-28/01, και το κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας γέμισε παιχνίδι και παιδικά χαμόγελα, ενώ οι μικροί αθλητές κέρδισαν πολύτιμες εμπειρίες και οι προπονητές έβγαλαν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των κυανόλευκων: «Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου θέλει να ευχαριστήσει για τη συνεργασία τους ανθρώπους της ΝΕ Πατρών και ιδιαίτερα τους προπονητές της, Αντίοχο Κωνσταντίνο (ο οποίος μάλιστα έχει αγωνιστεί με το σκουφάκι της Νίκης με τεράστια επιτυχία) και Λούλο Βασίλη, και εύχεται στην ομάδα της Πάτρας καλή επιτυχία σε όλα τα πρωταθλήματα.

Παράλληλα οι εγγραφές στο τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου συνεχίζονται. Η ομάδα της Νίκης διατηρεί τμήμα εκμάθησης και τμήμα προ αγωνιστικών κατηγοριών (προ-μίνι), καθώς επίσης συμμετέχει σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα με πολύ ανταγωνιστικές ομάδες. Οι εγγραφές αφορούν παιδιά όλων των ηλικιών και πραγματοποιούνται στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας κάθε μέρα μετά τις 19:30.

Επιτροπή Aquatics ιδρύει η Νίκη Βόλου

Με στόχο την ενιαία και συλλογική δράση των τμημάτων του υδάτινου στοιχείου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» και συγκεκριμένα των τμημάτων κολύμβησης, συγχρονισμένης κολύμβησης και υδατοσφαίρισης, ο σύλλογος αποφάσισε την ίδρυση της Επιτροπής Aquatics.

Η Επιτροπή θα είναι πενταμελής και θα απαρτίζεται από τους τρεις εφόρους των παραπάνω τμημάτων, τον Γενικό Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου Πέτρο Παρασκευόπουλο και νομικό σύμβουλο.

Έργο της επιτροπής, θα είναι η κυκλοφορία απόψεων και προτάσεων που αφορούν τα παραπάνω τμήματα, οι οποίες θα μεταφέρονται στο Διοικητικό Συμβούλιο, η καλύτερη οργάνωση και λειτουργία των τμημάτων, καθώς και η από κοινού αντιμετώπιση των ζητημάτων που ανακύπτουν στους χώρους δράσης τους.

Τα τμήματα θα συντονίζονται και θα λειτουργούν πλέον κάτω από την «ομπρέλα» της Επιτροπής, ενώ διατηρούν το καθένα την οικονομική του αυτοτέλεια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου