ΠΟΛΟ

Για πρώτη φορά εντός η Νίκη στο πόλο

για-πρώτη-φορά-εντός-η-νίκη-στο-πόλο-140616

Με τη δεύτερη αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Α2 υδατοσφαίρισης Ανδρών, με τη Νίκη Βόλου να φιλοξενεί στο Κλειστό Κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας στις 3μ.μ. τον ΝΟ Χαλκίδας.

Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από εκτός έδρας ήττες στα εναρκτήρια παιχνίδια τους, με τους κυανόλευκους του Δημήτρη Μπλάνα να παρατάσσονται φέτος με πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους, αλλά να θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα, μετά την ήττα με 10-7 στην Ηλιούπολη.

Στο δυναμικό της Νίκης Βόλου βρίσκονται οι: Δημήτριος Φαρσάρης, Βασίλειος Παρασκευάς, Ιωάννης Μόσιος, Αθανάσιος Κόφφας, Σταμούλης Σαραγγανίδας, Σταύρος Γιαβαρίδης, Λάμπρος Μακρής, Στέφανος Ξυφώλης, Μάριος Βάτσος, Γεώργιος Καρκαλιάνης, Χρυσόστομος Δανιήλ, Δημήτριος Γλούμης, Δημήτριος Γκανάτσιος, Στέφανος Τάσιος, Άγγελος Μαρτζούχος, Αναστάσιος Θεοδωρόπουλος, Γεώργιος Αλεξανδρής, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, Εμμανουήλ Γκατζούνας, Δημήτριος Κοκκινάκης, Ιωάννης Κανάκης.

Στον Β’ όμιλο θα πραγματοποιηθούν σήμερα ακόμη δύο αναμετρήσεις, μιας και στο πρώτο χρονικά παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 2μ.μ., ο ΝΟ Πατρών φιλοξενεί το ΝΟ Λάρισας, με τους φιλοξενούμενους να εντυπωσιάζουν στο πρώτο τους παιχνίδι στην κατηγορία.

Από τη μεριά του ο ΝΟΠ ηττήθηκε με 14-9 από τον ΟΦΘ και θέλει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Στην Ηλιούπολη (2.30μ.μ.) ο τοπικός ΓΣΗ υποδέχεται τον Νηρέα Πάτρας. Η ομάδα του Άκη Κακαρνάκη θέλει να φτάσει στη δεύτερή της νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ για τον Νηρέα θα είναι το δεύτερό του ιστορικά παιχνίδι στην κατηγορία και το πρώτο εκτός έδρας. Οι Πατρινοί στην πρεμιέρα ηττήθηκαν με 8-6 από τον Άρη στο «Αντώνης Πεπανός» και θέλουν να παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία, ο Άρης πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΟΦΘ με 10-5.

Το σημερινό πρόγραμμα (2η)

Β’ όμιλος

14:00 ΝΟ Πατρών – ΝΟ Λάρισας

Κολυμβητήριο «Ολυμπιονίκης Αντώνης Πεπανός»

Διαιτητές: Κουρέτας, Βασιλείου

14:30 ΓΣ Ηλιούπολης – Νηρέας Πάτρας

Κολυμβητήριο Ηλιούπολης

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Κατσώνης

15:00 Νίκη Βόλου – ΝΟ Χαλκίδας

Κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας Βόλου

Διαιτητές: Κυράνης Κ., Χατζηγούλας

Βαθμολογία

Θ. Ομάδα Β. Γκολ

1. Αρης 6 (18-11)

2. ΝΟ Λάρισας 3 (15-7)

3. ΓΣ Ηλιούπολης 3 (10-7)

4. ΟΦΘ 3 (19-19)

5. Νηρέας Πάτρας 0 (6-8)

6. Νίκη Βόλου 0 (7-10)

7. ΝΟ Πατρών 0 (9-14)

8. ΝΟ Χαλκίδας 0 (7-15)

*Με παιχνίδι παραπάνω

Αυλαία στους παίδες

Στο Κλειστό Κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας ξεκίνησε από χθες η προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων (γεν. 2003 και νεότεροι) στο πόλο, με τη Νίκη Βόλου, τον ΟΥΚ Βόλου και τον ΟΕΑ/ΝΑΒ να ολοκληρώνουν σήμερα την προσπάθειά τους για πρόκριση.

Το πρόγραμμα

10:00 ΝΟ Χαλκίδας-Νίκη

11:00 ΟΕΑ/ΝΑΒ-ΟΥΚ

16:30 ΟΕΑ/ΝΑΒ-ΝΟ Χαλκίδας

17:30 ΟΥΚ-Νίκη

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου