ΠΟΛΟ

Το πάλεψε, αλλά «έπεσε» η αξιόμαχη Νίκη Βόλου

το-πάλεψε-αλλά-έπεσε-η-αξιόμαχη-νίκη-160487

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Με το αριστερό… ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Α2 η Νίκη Βόλου που ηττήθηκε με 10-7 από τον ΓΣ Ηλιούπολης, με τις δύο ομάδες όπως είναι λογικό να ψάχνουν τα πατήματά τους μιας και ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν.

Οι Βολιώτες ήταν ιδιαίτερα αξιόμαχοι και πάλεψαν στο παιχνίδι, δεν κατάφεραν ωστόσο να αντισταθούν στην ανωτερότητα της ομάδας της Ηλιούπολης, δείχνοντας πάντως ιδιαίτερα θετικά δείγματα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την Ηλιούπολη να μπαίνει δυνατά με αποτέλεσμα να προηγηθεί με 2-0 χάρη στα τέρματα του Δουδέση. Για τη Νίκη, ο Θεοδωρόπουλος μείωσε σε 2-1 με τον Βελώνια να ανεβάζει εκ νέου τη διαφορά στα δύο τέρματα (3-1). Στη δεύτερη περίοδο, οι Βολιώτες μείωσαν και πάλι με τον Θεοδωρόπουλο (3-2) αλλά οι Βελώνιας και Δουδέσης ανέβασαν τη διαφορά στα τρία τέρματα (5-2) με τον Γλούμη να την επαναφέρει στα δύο. Έτσι, το πρώτο ημίχρονο έκλεισε στο 6-4 υπέρ των Αθηναίων.

Στο δεύτερο μισό η ομάδα της Ηλιούπολης ανέβασε τη διαφορά στα τέσσερα τέρματα στην τρίτη περίοδο (8-4 και 9-5) βάζοντας τα θεμέλια για τη νίκη, παρά την προσπάθεια της Νίκης Βόλου να μειώσει και να ξαναμπεί στην διεκδίκηση του παιχνιδιού. Στην τελευταία περίοδο οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα τέρμα εκατέρωθεν με τους Γιαβαρίδη και Δημήτρη Κοντονή, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

ΓΣ Ηλιούπολης-Νίκη Βόλου 10-7

Oκτάλεπτα: (3-1, 3-3, 3-2, 1-1)

ΓΣ Ηλιούπολης (Άκης Κακαρνάκης): Παλληκάρης, Γεωργιάδης 1, Κοντονής Δ. 1, Βελώνιας 3, Δουδέσης 4, Μπραζιτίκος, Γκόρτζιας, Σπυρόπουλος, Κοντονής Α., Γκιουρτίδης, Κολυβάς 1, Μπενέας, Κατσινούλας, Στυλιανάκης, Χασάπης

Νίκη Βόλου (Δημήτρης Μπλάνας): Φαρσάρης, Δανιήλ 1, Κόφφας, Τάτσιος, Μακρής, Θεοδωρόπουλος 2, Βάτσος, Γλούμης 2, Σαραγγανίδας, Γιαβαρίδης 1, Γκατζούνας, Μόσιος, Μαρτζούχος 1

Τα αποτελέσματα του Β’ ομίλου:

ΟΦΘ – ΝΟ Πατρών 14-9.

Νηρέας Πάτρας – Άρης 6-8.

ΝΟ Λάρισας – ΝΟ Χαλκίδας 15-7

ΓΣ Ηλιούπολης – Νίκη Βόλου 10-7

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου