ΠΟΛΟ

Ο Βόλος ετοιμάζεται για το παγκόσμιο πόλο

ο-βόλος-ετοιμάζεται-για-το-παγκόσμιο-π-335230

Από 3 έως 9 Σεπτεμβρίου το 12ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών.

Μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση είναι έτοιμος να υποδεχτεί ο Βόλος στις αρχές του Σεπτέμβρη, φιλοξενώντας ένα ακόμη παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο. Στον Βόλο θα γίνει το 12ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών, από 3 έως 9 Σεπτεμβρίου.

Η ελληνική εθνική ομάδα είναι στον Β΄ όμιλο, με αντιπάλους την Κίνα, την Αυστραλία και τη Νότια Αφρική, ενώ όλοι οι όμιλοι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων Γυναικών, το οποίο θα φιλοξενηθεί στον Βόλο (3-9 Σεπτεμβρίου) είναι:

Α΄ Ομιλος: Ιαπωνία, Ρωσία, Ουγγαρία, Ολλανδία

Β΄ Ομιλος: Κίνα, Αυστραλία, Νότια Αφρική, ΕΛΛΑΔΑ

Γ΄ Ομιλος: Ιταλία, Καναδάς, Αμερική 3, Γερμανία

Δ΄ Ομιλος: Ισπανία, Αμερική 4, Νέα Ζηλανδία, ΗΠΑ

Ως γνωστόν ο Βόλος αποτελεί σημείο αναφοράς για τις κορυφαίες διοργανώσεις που φιλοξενεί η ΚΟΕ τα τελευταία χρόνια για τα αθλήματά της, σε συνεργασία πάντα με τον δήμο της πόλης και την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Το 2011 με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νέων ανδρών, το 2012 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης Νεανίδων, το 2013 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών, το 2015 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών και το 2016 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Ανδρών/Γυναικών και η Πανεπιστημιάδα του αθλήματος ήταν οι προηγούμενες διοργανώσεις στην πόλη μας, που πάντα παίρνει άριστα οργανωτικά

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου