ΠΟΛΟ

Ασημένιος ο Γκανάτσιος με την Εθνική Παίδων

ασημένιος-ο-γκανάτσιος-με-την-εθνική-π-391298

Το ασημένιο μετάλλιο στους Βαλκανικούς Αγώνες Υδατοσφαίρισης Παίδων, που ολοκληρώθηκαν στο Μπουργκάς κατέκτησε η εθνική μας ομάδα, της οποίας μέλος ήταν και ο Βολιώτης πολίστας Δημήτρης Γκανάτσιος.

Η Ελλάδα που είχε 3 νίκες και 1 ήττα σε 4 παιχνίδια, ηττήθηκε στο παιχνίδι που θα έκρινε το χρυσό μετάλλιο, με 6-5 από τη Σερβία, που στέφθηκε χρυσή Βαλκανιονίκης, αντιμετωπίζοντας πάντως μία υπερδύναμη στο άθλημα. Η Ελλάδα, πλήρωσε το κακό ξεκίνημα (4-0 υπέρ της Σερβίας στο πρώτο οκτάλεπτο) το οποίο δεν άφησε πολλά περιθώρια για κάτι καλύτερο. Οι διεθνείς μας αντέδρασαν και κατάφεραν να μειώσουν στο γκολ στα τέλη της τρίτης (4-3) και στα μέσα στη τελευταίας περιόδου (5-4), όμως δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε κανένα σημείο ώστε να βάλουν την πίεση στους Σέρβους και εν τέλει ηττήθηκαν.

ΣΕΡΒΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 6-5

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 0-0, 0-3, 2-2

Ελλάδα (Νίκος Βενετόπουλος): Ανδρεάδης, Βλάσσης, Τσαταλιός, Μόκκας 1, Νιαρχάκος, Χαλυβόπουλος 1, Ζουρίδης, Μαλανδράκης, Σγουρίδης, Κεχαλάρης 3, Κατσαγούνος, Γκανάτσιος, Στάθης.

Χρυσές οι κορασίδες

Την πρώτη θέση στους Βαλκανικούς Αγώνες Κορασίδων εξασφάλισε η εθνική μας. Οι Κορασίδες του Τάσου Παπαναστασίου έκαναν το 4/4 νικώντας με 20-5 τη Ρουμανία και πήραν το χρυσό μετάλλιο και σε αυτούς τους αγώνες. Ο αγώνας των Κορασίδων δεν αντέχει σε κριτική, αφού η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν μεγάλη, και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου