ΠΟΛΟ

Στο Βόλο από σήμερα η Εθνική πόλο ανδρών

στο-βόλο-από-σήμερα-η-εθνική-πόλο-ανδρώ-432138

O Bόλος έχει αποδείξει ότι μπορεί να φέρει άριστα εις πέρας τις διοργανώσεις που αναλαμβάνει, με τεράστια αθλητικά γεγονότα να έρχονται στην πόλη μας και παράδοση πια στο χώρο του υγρού στίβου.

Η ΚΟΕ, που εμπιστεύεται απόλυτα το Βόλο, είχε δώσει τον περασμένο Μάρτιο την έγκρισή της για καμπ προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών Υδατοσφαίρισης στην πόλη μας και έτσι από σήμερα έως και το ερχόμενο Σάββατο 18 Ιουνίου, ο Βολιώτης ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος μαζί με τους διεθνείς υδατοσφαιριστές θα προετοιμάζονται στις άρτιες εγκαταστάσεις των κολυμβητηρίων μας, ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη τον Ιούλιο.

Μάλιστα, η Εθνική μας, μετά το πρώτο τεστ προετοιμασίας στο Βόλο, θα πραγματοποιήσει εκ νέου καμπ στην Αθήνα (26-28 Ιουνίου), πριν τη συμμετοχή της στο διεθνές τουρνουά «Σαμαρτζίδης Καπ».

Σημαντικό ρόλο σε μια ακόμη σπουδαία επιτυχία του Βόλου, σε σχέση με τον υγρό στίβο, αποτελεί σαφώς και η καταγωγή του ομοσπονδιακού τεχνικού Θοδωρή Βλάχου, που γνωρίζει πολύ καλά τις συνθήκες και την άριστη φιλοξενία που παρέχεται από τους τοπικούς φορείς.

Αλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που η εθνική μας ομάδα, που στο παρελθόν μας έχει χαρίσει σημαντικές διακρίσεις και μετάλλια, θα προετοιμαστεί στο Βόλο, καθώς το καλοκαίρι του 2015 είχε και πάλι βρεθεί στα κολυμβητήρια της πόλης μας, και λίγο καιρό αργότερα, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου