ΠΟΛΟ

Στο Βόλο ξανά η Εθνική πόλο ανδρών

στο-βόλο-ξανά-η-εθνική-πόλο-ανδρών-516983

O Bόλος έχει αποδείξει ότι μπορεί να φέρει άριστα εις πέρας τις διοργανώσεις που αναλαμβάνει, κάτι το οποίο οδήγησε και στην πρόσφατη ανάληψη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Νεανίδων το 2017, που αποφασίστηκε στη σύσκεψη της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, στο Γκέτεμποργκ.

Η ΚΟΕ, που εμπιστεύεται με «κλειστά μάτια» την πόλη μας, έδωσε χθες την έγκρισή της για καμπ προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών Υδατοσφαίρισης τον ερχόμενο Ιούνιο (12-16), ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη. Μάλιστα, η Εθνική μας, μετά το πρώτο τεστ προετοιμασίας στο Βόλο, θα πραγματοποιήσει εκ νέου καμπ στην Αθήνα (26-28 Ιουνίου), από κοινού με το Μαυροβούνιο, πριν τη συμμετοχή αμφότερων των ομάδων στο διεθνές τουρνουά «Σαμαρτζίδης Καπ».

Σημαντικό ρόλο σε μια ακόμη σπουδαία επιτυχία του Βόλου, σε σχέση με τον υγρό στίβο, αποτελεί σαφώς και η καταγωγή του ομοσπονδιακού τεχνικού Θοδωρή Βλάχου, που γνωρίζει πολύ καλά τις εγκαταστάσεις που υπάρχουν στην πόλη μας.

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που η εθνική μας ομάδα, που στο παρελθόν μας έχει χαρίσει σημαντικές διακρίσεις και μετάλλια, θα προετοιμαστεί στο Βόλο, καθώς το καλοκαίρι του 2015 είχε και πάλι βρεθεί στα κολυμβητήρια της πόλης μας, και λίγο καιρό αργότερα, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου