ΠΟΛΟ

Εναρξη στη Β’ Εθνική πόλο

εναρξη-στη-β-εθνική-πόλο-529016

Με τη συμμετοχή του ΟΕΑ/ΝΑΒ, που θα εκπροσωπήσει τη βολιώτικη υδατοσφαίριση, ξεκινά αύριο Σάββατο, για τον Όμιλο Θεσσαλίας, το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, που για την Α’ φάση θα διεξαχθεί σε δύο γύρους.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Με ανανεωμένο ρόστερ και τον Λάμπρο Καρύδα στο τιμόνι, ο ΟΕΑ/ΝΑΒ θα τεθεί αντιμέτωπος στο Εθνικό Κολυμβητήριο Λάρισας με τους ΝΟ και ΝΕ Λάρισας, αλλά και τον ΝΑΟ Κέρκυρας, μετά την αποχώρηση του ΝΟ Καβάλας που δε βρήκε τους οικονομικούς πόρους για να πραγματοποιήσει το ταξίδι μέχρι και τη γειτονική μας πόλη. Οι τρεις πρώτες ομάδες, μετά την ολοκλήρωση και των δύο γύρων (ο δεύτερος θα διεξαχθεί το τριήμερο 21-23/4) θα προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ η τελευταία ομάδα θα μετάσχει σε όμιλο πλέι άουτ, μαζί με ακόμη 8 ομάδες από τους υπόλοιπους 4 ομίλους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ομίλου

Θεσσαλίας το διήμερο 18-19/3:

Αύριο, Σάββατο:

19:00 ΝΟ Λάρισας-ΝΕ Λάρισας

20:00 ΝΑΟ Κέρκυρας-ΟΕΑ/ΝΑΒ

Κυριακή

10:00 ΝΟ Λάρισας-ΟΕΑ/ΝΑΒ

11:00 ΝΑΟ Κέρκυρας-ΝΕ Λάρισας

16:00 ΝΑΟ Κέρκυρας-ΝΟ Λάρισας

17:00 ΝΕ Λάρισας-ΟΕΑ/ΝΑΒ

Καρύδας: «Στόχος η παραμονή»

Με διαφορετική δομή θα πορευτεί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ο ΟΕΑΝΑΒ σύμφωνα με τον Λάμπρο Καρύδα, έχοντας ως κορμό γηγενείς αθλητές με κάποιες προσθήκες. Ο τεχνικός της ομάδας του ΟΕΑ/ΝΑΒ μίλησε για το στόχο των Βολιωτών, ενώ αναφέρθηκε και στους αντιπάλους της στην πρώτη φάση:

«Στόχος για εμάς είναι η παραμονή στην κατηγορία. Συνήθως αυτό το πετυχαίναμε στην Α φάση τα προηγούμενα χρόνια. Φέτος τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Η δομή της ομάδας είναι διαφορετική. Στηριζόμαστε μετά από χρόνια σε κορμό Βολιωτών με ελάχιστες προσθήκες. Αν αποφύγουμε τα πλέι άουτ θα είμαστε ευχαριστημένοι».

Για τις ομάδες του Ομίλου: «Ο ΝΟ Λάρισας έχει νεανική ομάδα με παιδιά που είναι χρόνια μαζί. Ο ΝΑΟ Κέρκυρας στηρίζεται περισσότερο σε πιο έμπειρους αθλητές όπως και η ΝΕ Λάρισας. Εμείς έχουμε καλή σχετικά φυσική κατάσταση, αλλά έχουμε και απειρία. Γενικά νομίζω πως είναι πολύ ανεβασμένες οι ομάδες της Θεσσαλονίκης, ενώ απ’ τον όμιλο μας ο ΝΟ Λάρισας μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο. Για τις ομάδες της Αθήνας δεν έχω άποψη».

Η αποστολή του ΟΕΑ/ΝΑΒ για την Α΄ φάση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής αποτελείται από τους εξής παίκτες: Σπύρος Μαλαμούσης, Θοδωρής Μπουντούκος (τερματοφύλακες), Γιάννης Κούτνας, Δημήτρης Βαϊτσης (αμυντικοί), Γιάννης Μάκος, Θανάσης Κόφφας, Κώστας Πετρόπουλος, Δημήτρης Βαρδάκης, Στέφανος Κακάσης, Χρήστος Γκιθώνας, Κώστας Λιούπης, Μιχάλης Μαντούβαλος, Δημήτρης Βενιεράκης, Γιάννης Βαρβέρης (περιφερειακοί), Γιώργος Μάλης, Σταμούλης Σαραγγανίδας, Κουρνούτος Φοίβος (φουνταριστοί).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου