ΠΟΛΟ

Φιλικά προετοιμασίας

φιλικά-προετοιμασίας-654103

Σε εντατικούς ρυθμούς προετοιμασίας έχει μπει η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, ενόψει της νέας σεζόν που θα ξεκινήσει στις 08/01, με εναρκτήριο παιχνίδι, αυτό με το Μίλωνα στην Αθήνα. Ετσι, μετά την παρουσίαση των νέων αποκτημάτων της ομάδας το περασμένο Σάββατο, το σωματείο εισήλθε και σε αγωνιστικούς ρυθμούς, πραγματοποιώντας κοινή προετοιμασία με τον ΟΦΘ Θεσσαλονίκης.

Οπως σημειώνεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Νίκη: «Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου πραγματοποίησε κοινή προετοιμασία και σειρά φιλικών παιχνιδιών με τον Ομιλο Φίλων Θαλάσσης από την Θεσσαλονίκη, ομάδα η οποία αγωνίζεται στην Β΄ εθνική κατηγορία αλλά θεωρείται από τις πιο ισχυρές και φιλόδοξες ομάδες.

Τα φιλικά παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 12-13/11 ήταν επίσημου χαρακτήρα, με τους προπονητές των δύο ομάδων να αντιλαμβάνονται τα αδύνατα σημεία τους και να δίνουν ιδιαίτερο βάρος στην διόρθωση τους. Για την ομάδα της Νίκης το πρώτο αυτό crash τεστ θεωρείται πετυχημένο, με τους ανθρώπους της ομάδας να μένουν ικανοποιημένοι με την εικόνα και της απόδοση της ομάδας, αναγνωρίζοντας πάντως και τις αδυναμίες της .

Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Μπλάνας χρησιμοποίησε τους: Παρασκευά, Δανιήλ, Πίσσια, Δελακά, Κόφφα, Καραγκούνη, Παπαδημητρίου Αλ., Παπαδημητρίου Ν., Μαρτζούχο, Τάσιο, Γιοβαρίδη, Καρτσάνα, Μακρή, Αθανασιάδη ενώ απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι: Κατσιγιάννης, Τζαμτζής, Γλούμης, Κανάκης, Γκανάτσιος.Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου θέλει να ευχαριστήσει τον Ο.Φ.Θ Water Polo για την αποδοχή την πρόσκλησης και για την εξαιρετική συνεργασία τους και ελπίζει στην συνέχιση αυτής σε όλους τους τομείς, ενώ παράλληλα του εύχεται καλή επιτυχία σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες θα συμμετέχει.

Να σημειωθεί ότι, οι έγγραφες συνεχίζονται στα τμήματα ακαδημιών της υδατοσφαίρισης την Νίκης Βόλου. Οι εγγραφές αφορούν αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα από το 2010 και μεγαλύτερα, για όσους θέλουν να μάθουν τα μυστικά της υδατοσφαίρισης από τους προπονητές του συλλόγου, στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας καθημερινά στις 19:30».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου