ΠΟΛΟ

Τον Αύγουστο για την άνοδο στην Α2 πόλο

τον-αύγουστο-για-την-άνοδο-στην-α2-πόλο-810752

Η ομάδα γυναικών του ΟΕΑ-ΝΑΒ θα παίξει στην τελική φάση του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής

Τον Αύγουστο στην Κρήτη θέλει να υλοποιήσει το όνειρο της ανόδου στην Α2 πόλο η ομάδα γυναικών του ΟΕΑ- ΝΑΒ που στην πρώτη φάση της Β’ Εθνικής, κατάφερε να περάσει ως δεύτερη στα τελικά και θα διεκδικήσει ένα από τα δύο εισιτήρια της ανόδου με αντιπάλους τους Γ.Σ. Ηλιούπολης, Ν.Ο. Χανίων, ΟΦΗ, Οξυγόνο και ΠΑΟΚ.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μετά από την κλήρωση των αγώνων της τελικής φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Β’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, που θα διεξαχθούν, 5, 6 και 7 Αυγούστου στην Κρήτη και στην Α2 Εθνική κατηγορία ανέρχονται οι 2 πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης, ο ΟΕΑ-ΝΑΒ προετοιμάζεται γνωρίζοντας και το πρόγραμμα των αγώνων που έχει ως εξής:

1η αγωνιστική

ΑΠΣ ΟΞΥΓΟΝΟ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ
ΠΑΟΚ – ΟΦΗ
Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΟΕΑ-ΝΑΒ

2η αγωνιστική
ΟΕΑ-ΝΑΒ – ΟΦΗ
ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΠΑΟΚ
Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΠΣ ΟΞΥΓΟΝΟ

3η αγωνιστική
ΟΦΗ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ
ΑΠΣ ΟΞΥΓΟΝΟ – ΟΕΑ-ΝΑΒ
ΠΑΟΚ – Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

4η αγωνιστική
ΟΕΑ-ΝΑΒ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ
Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΟΦΗ
ΑΠΣ ΟΞΥΓΟΝΟ – ΠΑΟΚ

5η αγωνιστική
ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΟΦΗ – ΑΠΣ ΟΞΥΓΟΝΟ
ΠΑΟΚ – ΟΕΑ-ΝΑΒ

Ο ΟΕΑ-ΝΑΒ στην προηγούμενη φάση είχε ηττηθεί μόνο από τον Γ.Σ. Ηλιούπολης, ενώ τώρα ο προπονητής Γιάννης Δημαρέλος, αισιοδοξεί ότι με την προσθήκη δύο έμπειρων παικτριών η ομάδα θα είναι σε θέση να παλέψει ακόμη και για την άνοδο στην Α2.
Οι Βολιώτισσες ποντάρουν στην παρουσία δύο διεθνών πολιστριών, της Γιούλη Λαρά και της Τόνιας Μωραΐτη που αποκτήθηκαν φέτος, αλλά δεν έπαιξαν στην πρώτη φάση.
Ο Γιάννης Δημαρέλος στα παιχνίδια της περασμένης φάσης στη Χαλκίδα χρησιμοποίησε δεκατέσσερις πολίστριες που ήταν οι: Πωλίνα Φορίδου (τερμ.), Χριστίνα Καλαβρού, Λίλα Νικολάου, Ειρήνη Μαντά, Βάσω Πατρώνη, Αποστολία Μελέτη, Ευδοκία Παπανικολάου, Ειρήνη Σταύρου, Θάλεια Ιωάννου, Κλεοπάτρα Μπατζιανού, Κατερίνα Μεφσούτ, Ελενα Παπακώστα, Χριστίνα Μπαμπαλή (τερμ.), Σάντη Λιούπη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου