ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Για μικρούς και μεγάλους

για-μικρούς-και-μεγάλους-73075

Με εκδηλώσεις που τρελαίνουν μικρούς και μεγάλους συνεχίζεται η εορταστική καθημερινότητα στο Χωριό του Άι-Βασίλη στη σκεπαστή αγορά στη Λάρισα. Σήμερα στις 7:30 το απόγευμα η αγαπημένη ηθοποιός και συγγραφέας Θεοφανία Παπαθωμά διαβάζει το βιβλίο της "Ήρθαν τα Χριστούγεννα" και αφηγείται τις περιπέτειες του "Ηρακλή Μπιμερό" ενός ήρωα που προκαλεί γέλιο κι εξάπτει το ενδιαφέρον όσο λίγοι ήρωες. Αύριο Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου ο ταλαντούχος ηθοποιός Κώστας Κρομμύδας παρουσιάζει στις 8 το βράδυ το βιβλίο του "Μπαμπά μεγάλωσέ με". Όσοι τον ακούσουν θα καταφέρουν το πολύ δύσκολο, να "κρυφοκοιτάξουν" στην ψυχολογία ενός πατέρα.

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου από νωρίς το μεσημέρι το Χωριό του Άι-Βασίλη υποδέχεται την ηθοποιό και συγγραφέα Μαρί Κυριακού. Αφού προηγηθούν τα γυρίσματα για την εκπομπή της "Με αγάπη" (τηλεόραση ΑΝΤ1) η κ. Κυριακού από τις 4 το απόγευμα και μετά θα διαβάσει στα παιδιά τις περιπέτειες του αγαπημένου τους ήρωα Μάικ Φασολάκη και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων της. Αμέσως μετά τα τύμπανα του latin ρυθμού θα ηχήσουν στο Χωριό του Αη Βασίλη και ένα ξέφρενο latin party θα στηθεί για ατέλειωτο κέφι και χορό. Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου η αγαπημένη παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη θα διαβάσει στις 12 το μεσημέρι το αγαπημένο της χριστουγεννιάτικο παραμύθι για λογαριασμό των παιδιών και λίγο μετά τη μία υποδέχεται στη σκηνή των εκδηλώσεων του Χωριού την έγκριτη ψυχολόγο Τένια Μακρή, που θα παρουσιάσει το δικό της βιβλίο "15+7 πολύτιμα μαθήματα και βήματα για καλύτερες σχέσεις".

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 5 το απόγευμα η νέα μόδα που έχει ξετρελάνει παγκοσμίως το κοινό έρχεται στη Λάρισα: Zumbathon για άσκηση και κέφι μέχρι τελικής πτώσεως. Στις 7 το απόγευμα η ομάδα της πανευρωπαϊκής πρωταθλήτριας Βίκυς Κοσμίδου θα πραγματοποιήσει επίδειξη kyokushinkai karate για να γνωρίσουν από κοντά μικροί και μεγάλοι αυτή την τόσο ενδιαφέρουσα πολεμική τέχνη. Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου το κέφι και το γλέντι θα απογειωθούν με ένα ξεσηκωτικό hip hop latin party που θα στηθεί από τις 5 το απόγευμα στη σκηνή του Χωριού για να λικνιστούν άπαντες στους λατινοαμερικάνικους ρυθμούς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου