ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σεμινάριο αφρικάνικου χορού

σεμινάριο-αφρικάνικου-χορού-94928

Σεμινάριο αφρικάνικου χορού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, 12.00-14.00 στο χώρο του Puerto Del Tango Λαχανά 5, Παλαιά Βόλου (πίσω από τα ΚΤΕΛ), από την Ολυμπία Παπαδημητρίου καθηγήτρια χορού.

Ο χορός αυτός είναι δραστήριος και χαρίζει δύναμη, αντοχή και ευκινησία.

Απελευθερώνει το σώμα αλλά και το συναίσθημα γιατί χρησιμοποιεί το στέρνο όπου εγκλωβίζεται η συναισθηματική φόρτιση. Η επαφή των γυμνών πελμάτων με τη γη ανανεώνει την ενέργεια απομακρύνοντας καθετί αρνητικό χαρίζοντας ευεξία και ψυχική ισορροπία.

Οι αφρικάνικοι χοροί χορεύονται σε άμεση σχέση με το ρυθμό των κρουστών, γι’ αυτό και το σεμινάριο θα συνοδεύεται από την Ομάδα Κρουστών CaRaCaTu.

«Είναι μία ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα και με ευχάριστο τρόπο το σώμα μας και τις δυνατότητες του» υπογραμμίζει η Ολυμπία Παπαδημητρίου.

Η Ολυμπία Παπαδημητρίου γεννήθηκε στο Βόλο και ζει στη Θεσσαλονίκη.

Σπούδασε χορό στο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα Choreia στο Παρίσι με ειδικότητα στο σύγχρονο χορό, στην modern jazz και ειδική εκπαίδευση στους αφρικάνικους χορούς.

Από το 2000 μέχρι και σήμερα έχει την καλλιτεχνική διεύθυνση και διδάσκει στην αναγνωρισμένη από το Υπ. Πολ. σχολή χορού «Χορός Κίνηση» στη Θεσσαλονίκη.

Χορογραφεί και χορεύει με την ομάδα χορού «Μίνθη» δίνοντας παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις. Από το 2010 είναι μέλος του σωματείου Ελλήνων Χορογράφων.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα άνω των 15 ετών ανεξαρτήτως επιπέδου στο χορό.

Το κόστος συμμετοχής είναι 15 ευρώ, ενώ για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6977801377.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου