ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με λόγο και μουσική

με-λόγο-και-μουσική-101545

Στις 17 Οκτωβρίου στο Βόλο, στον «Πολυχώρο Φουντούλη», διεξήχθη μια υπέροχη Σοροπτιμιστική βραδιά. Οι δύο όμιλοι «1ος Ομιλος Βόλου» και «Θέτις» οργάνωσαν και παρουσίασαν από κοινού το βιβλίο της Σοροπτιμίστριας – συγγραφέα Ανθής Πιερίδη «Χρυσοκόκκινα μήλα». Κατά γενική ομολογία ήταν μια υπέροχη, γεμάτη βραδιά με μεγάλο ακροατήριο. Και τι δεν υπήρχε! Συντονισμός άψογος από τις απερχόμενες Προέδρους- φίλες Μαρία Αγνουσιώτη, «1ος Όμιλος Βόλου» και Βιβή Στράκα, «Θέτις»!

Η παρουσίαση του βιβλίου «Χρυσοκόκκινα μήλα» επιμελήθηκε από εξαίρετες ομιλήτριες φίλες Σοροπτιμίστριες, την Κίρκη Παπαδήμα, την Ελένη Μαρκάκη, την Νένα Ζήση και την Ελένη Πρίντζου, όπου η κάθε μία προσέγγιζε με τον δικό της τρόπο τα γραφόμενα της Ανθής. Η μουσική που συνόδευε την βραδιά εκπληκτική! Κλασική και ανάλαφρη, την οποία με πολύ πάθος και δύναμη ερμήνευσε η φίλη της Ανθής Σύλβια Τσιμπανάκου. Η προσέλευση μεγάλη! Οι κριτικές που εισπράξαμε από τους παρευρισκομένους ήταν θετικότατες. Άλλωστε ήταν ζωγραφισμένη ευχαρίστηση στα πρόσωπά τους.Είχε προγραμματιστεί ακόμα και αίσθηση της γεύσης. Οι σπιτικοί κουραμπιέδες της Κικής Καλοβούλου, «1ος Όμιλος Βόλου», και τα μπακλαβαδάκια φίλης της Ανθής επισφράγισαν γλυκά την εκδήλωση.

Αυτή την βραδιά προλόγισα εγώ, ως Πρόεδρος του «1ου Ομίλου Βόλου», Κατερίνα Κύρκου- Νικολοπούλου, καλωσορίζοντας όλους και ανοίγοντάς τους την όρεξη για τα «Χρυσοκόκκινα μήλα». Την βραδιά έκλεισε η πρόεδρος του ομίλου «Θέτις», η φίλη Πέπη Καραγιάννη, ήρεμα, ήσυχα, καθάρια, ανθρώπινα.
Κατερίνα Κύρκου – Νικολοπούλου
Πρόεδρος του 1ου Σοροπτιμιστικού Ομίλου Βόλου

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου