ΕΞΟΔΟΣ

Μουσική μαγεία

μουσική-μαγεία-117606

«Μουσική μαγεία» είναι ο τίτλος της συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής σήμερα Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012 στις 8.30 μ.μ. και είναι ενταγμένη στο πλαίσιο του φετινού κύκλου «Δεληγεώργεια». Το Κοινωφελές Ίδρυμα Αφών Δεληγεώργη σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και το Δήμο Βόλου, στα πλαίσια του κύκλου των εκδηλώσεων «Δεληγεώργια 2012» παρουσιάζουν μια βραδιά που θα ξυπνήσει όμορφες νοσταλγικές αναμνήσεις από το ξένο και το ελληνικό ρεπερτόριο, στους φίλους της μουσικής.

Η υψίφωνος Κατερίνα Αποστολοπούλου θα ερμηνεύσει αγαπημένες μελωδίες που τραγούδησαν γνωστές ντίβες του 20ου αι. όπως M. Callas, Milva, B. Streisand, L. Minnelli, Edith Piaf, M. Monroe, τραγούδια από διάφορα είδη μουσικής που όλοι αγαπήσαμε και αξέχαστα ελληνικά τραγούδια που άγγιξαν την ψυχή μας.

Η βραδιά θα κινηθεί από τα πιο ρομαντικά βαλς, έως τα πιο ερωτικά ταγκό και θα ακουστούν τραγούδια όπως : « Θα σε πάρω να φύγουμε», «Καλώς όρισες έρωτα », «Ποτέ μην κλαις», « Η σκλάβα », τα οποία είναι μερικά από τα τραγούδια που θα ακουστούν στο δεύτερο μέρος της συναυλίας.

«Στη σύνταξη και διαμόρφωση του προγράμματος, είχαμε στενή συνεργασία με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Αφών Δεληγεώργη, Νικόλαο Δεληγεώργη, ο οποίος ασχολείται γενικότερα με την τέχνη» υπογραμμίζουν οι Βολιώτισσες καλλιτέχνιδες που θα εμφανισθούν στην «Μουσική μαγεία».

Στο πιάνο θα συνοδεύσει η Νεκταρία Παπαδημητρίου και στο βιολί η Ιωάννα Αποστολάκη. Το σχήμα συμπληρώνουν ο Αποστόλης Ρηγάκης και η Στέλλα Βιλαέτη από τη σχολή χορού Chorus line. H είσοδος στην αποψινή συναυλία είναι ελεύθερη για το κοινό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου