ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διεθνές μουσικό χρώμα

διεθνές-μουσικό-χρώμα-135468

Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται το Volume festival, το συγκλονιστικό live δρώμενο, που επιστρέφει για τρίτη χρονιά, την Παρασκευή στις 26 Οκτωβρίου στον Τσαλαπάτα, την ίδια ακριβώς ημερομηνία με τα προηγούμενα δύο χρόνια, σε μια ειδική εφαρμογή για ένα μονοήμερο showcase έκπληξη. Περιζήτητα σχήματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό εμφανίζονται ζωντανά σε δύο σκηνές στο χώρο. Η μουσική σκηνή «VOX» και το «Καφέ Σαντάν» με συνολικά δέκα ώρες ζωντανή μουσική και εννέα σχήματα, εκ των οποίων τρία special guest από το εξωτερικό, φιλοξενούν το φεστιβάλ.

Οι Dub Pistols από την Αγγλία, ιστορικό σχήμα που για πάνω από 15 χρόνια μεταδίδει μέσα από soundsystems ένα τρελό μείγμα από hiphop breaks και μπάσο με πλήρη σύνθεση, πνευστά όργανα και MC’s στη σκηνή. Από ένα μυστικό μεταξύ των Djs, σε ένα από τα διεθνώς πιο αγαπημένα acts, έρχονται στην πόλη του Βόλου, φέρνοντας στις αποσκευές τους καταιγιστικούς ρυθμούς.

Ο Radical Guru που συνδυάζει το γήινο reggae στοιχείο με τον ηλεκτρονικό παλμό του dubstep μας επισκέπτεται από την Πολωνία και υπόσχεται να χαρίσει από τη θέση του DJ σπάνια dubplates και υπόγεια ακούσματα που θα μας μεταφέρουν στη Τζαμάικα.

Αλλά και ο Ewan Hoozami από το μουσικό χωνευτήρι Bristol (Αγγλία), ανερχόμενο όνομα που ήδη έχει εμφανιστεί στην Ελλάδα, κλείνει με ένα set από freestyle hiphop, χορευτική διάθεση και live πειραματισμό με το μικρόφωνο, αργά το βράδυ. Παράλληλα συμμετέχουν αξιόλογοι έλληνες μουσικοί όπως οι : Planet of Zeus, The Speakeasies Swing Band, Bazooka, το εκρηκτικό group με καταγωγή από το Βόλο, Acid Baby Jesus, Band Fatale και I Against I.

Μετά από ήδη δύο χρόνια πορείας και εμφανίσεις των πιο αγαπημένων ελλήνων καλλιτεχνών (Γ. Αγγελάκας, Π. Παυλίδης, Mόνικα, Burger Project, Imam Baildi κ.ά) στο χώρο του Gold Star, η νέα εκδοχή του δυναμικότερου μουσικού γεγονότος στην κεντρική Ελλάδα, μοιράζεται σε δύο σκηνές στο Τσαλαπάτα, με συμμετοχές καλεσμένων από εξωτερικό και ζωηρή διάθεση.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 12 ευρώ στην προπώληση και 14 ευρώ στην πόρτα.

Σημεία προπώλησης είναι τα καταστήματα : Elefantas coffee bar (Tάκη Οικονομάκη 70), Casablanca cinephile store (Δημητριάδος 193), Παπασωτηρίου βιβλιοπωλείο (Δημητριάδος με Κουμουνδούρου) και Sports House (Αντωνοπούλου 61, μεταξύ Σωκράτους και Ερμού). Οι πόρτες ανοίγουν στις 9μμ, ενώ η μουσική κρατάει μέχρι αργά.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6972 205007.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου