ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με επιτυχία η θεατρική παράσταση αλληλεγγύης «Μ(π)αλωμένος Γάμος»

με-επιτυχία-η-θεατρική-παράσταση-αλλη-146975
Tρόφιμα για τα Σπίτια Γαλήνης Αλμυρού, Ευξ/πολης και Σούρπης προσέφεραν οι θεατές που κατέκλυσαν το Σάββατο το Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού για να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση αλληλεγγύης «Μ(π)αλωμένος Γάμος».
Η θεατρική ομάδα ΔραΠαίκτες Βόλου, αποδεχόμενοι την πρόσκληση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΥΛΛΟΓΩΝ – ΜΚΟ ΑΛΜΥΡΟΥ και της Ι.Μ. Δημητριάδος, παρουσίασαν με επιτυχία την κωμωδία «Μ(π)αλωμένος Γάμος» του Κάβουρα ευΆγγελου με σκοπό να μαζευτούν τρόφιμα μακράς διάρκειας.
Το κέφι αστείρευτο, το ίδιο και η καλή διάθεση για την ενίσχυση στα ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΗΝΗΣ από όπου δεκάδες συμπολίτες μας προμηθεύονται καθημερινά τα της επιβίωσής τους.
Στο "Μ(π)αλωμένο Γάμο" παντρεύονται, χορεύουν, δολοπλοκούν και τελικά δραΠαίζουν προσφέροντας αστείρευτο γέλιο οι: Δήμητρα Παππά-Βογιατζή, Εύη Σαμαρά, Λεωνίδας Αχλαδιώτης, Χρήστος Οικονόμου, Δημήτρης Ντούκας, Σπύρος Μακρυγιάννης, ευΆγγελος Κάβουρας, Μαρία Μπουρμπούλια, Μάρω Σαμαρά. Σενάριο/σκηνοθεσία – ευΆγγελος Κάβουρας. Δραματουργική ανάλυση – Αγγελική Νικολάου. Πρόζα αφήγησης – Σπύρος Μακρυγιάννης. ΜουσικοΗχητικά/Χορογραφίες – ΔραΠαίκτες Βόλου. Κομμώσεις/μακιγιάζ – Λεωνίδας Αχλαδιώτης. Στην κονσόλα – Σπύρος Αυγουστής, Τάσος Μπουρμπούλιας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου