ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η φωνή της συναρπάζει…

η-φωνή-της-συναρπάζει-164345

Η φωνή των θρυλικών Amparanoia, η Ισπανίδα Αmparo Sanchez θα εμφανιστεί σήμερα στις 9 το βράδυ, στο Vox music stage που βρίσκεται στον πολυχώρο Τσαλαπάτα.

H Amparo Sanchez, μία από τις δυναμικές φωνές της Ισπανίας και «ψυχή» του σχήματος Amparanoia, επισκέπτεται για πρώτη φορά το Βόλο, για μια μοναδική συναυλία με το νέο εξαμελές σχήμα της, προκειμένου οι φίλοι της μουσικής να απολαύσουν μια ανεπανάληπτη συναυλία με χρώμα από την άλλη άκρη της Μεσογείου και του Ισημερινού.

Η διάσημη ερμηνεύτρια έρχεται να παρουσιάσει τη νέα δουλειά της «Alma de Cantaora», με το τελευταίο άλμπουμ «Tucson- Havana» να έχει τη σφραγίδα παραγωγής των Calexico. Αcoustic, flamenco, balkan, reggae και latin μπλέκονται μαζί σε μια πανδαισία ήχου και ενέργειας επί σκηνής.

Τη βραδιά συμπληρώνουν με τη συμμετοχή τους οι Salsa Y Sueno. Με χορό πριν και μετά τη συναυλία και λάτιν μουσικές επιλογές από τον DJ Estelio ‘El Social’, θα μεταφέρουν στον πολυχώρο Τσαλαπάτα την καθιερωμένη τους συγκέντρωση από το ορεξάτο κοινό, σε νέους αλλά και έμπειρους οπαδούς του ήχου.

Η Αmparo Sanchez, γεννημένη το 1970 στην Granada της Ισπανίας αποτελεί μια από τις πιο μεγάλες φωνές που έχουν ξεπηδήσει τις τελευταίες δεκαετίες από την Ιβηρική χερσόνησο και ουσιαστικά από ολόκληρη την Ευρώπη.

Έχοντας μια έντονη δημιουργική περιέργεια που δεν ανακόπηκε από την εφηβική γέννηση του μωρού της στην ηλικία των 16 ετών, ανέπτυξε μέσα από τη χαρακτηριστική φωνή της και την σταθερή όρεξη της για περιοδείες και συνεργασίες μια κλιμακωμένη φήμη τόσο σε οπαδούς όσο και κριτικούς.

Με τους Amparanoia έχει διανύσει μεγάλη πετυχημένη πορεία με επτά άλμπουμ και σειρά συναυλιών, από το 1996 μέχρι το 2008, με την κυκλοφορία του τελευταίου τους album και πανηγυρική περιοδεία. Τολμηρή, αυθεντική και πηγαία έχει ταξιδέψει σε όλη την Ισπανία για να αφομοιώσει ήχους flamenco και rumba στο νότο, μέχρι και punk στην περιοχή των Βάσκων.
Η τιμή εισιτηρίων στην προπώληση είναι 13 ευρώ (αυστηρά 150 διαθέσιμα) και στο ταμείο 15 ευρώ. Η προπώληση πραγματοποιείται στα καταστήματα : Elefantas coffee Bar – Τ. Οικονομάκη 70 Α, Casablanca cinephile – Δημητριάδος 193 και Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου – Δημητριάδος με Κουμουνδούρου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου