ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συναυλία στο Βελεστίνο για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

συναυλία-στο-βελεστίνο-για-το-κοινωνι-165360

Το ροκ συγκρότημα «Μουσικοί Ιχνηλάτες» υπόσχονται μια μοναδική μουσική βραδιά σε όσους θα βρεθούν σήμερα Σάββατο 6 Οκτωβρίου στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία του Βελεστίνου, δίπλα στον πεζόδρομο. Οι «Μουσικοί Ιχνηλάτες» θα δώσουν συναυλία υποστήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ρήγα Φεραίου και το κοινό καλείται να φέρει τρόφιμα μακράς διαρκείας αντί εισιτηρίου, τα οποία θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες του Δήμου.

Οι Μουσικοί Ιχνηλάτες που γνωρίζονται πλέον αρκετά καλά με το κοινό της περιοχής, μετράνε δύο επίσημες δισκογραφικές δουλειές. Η πρώτη που κυκλοφόρησε πριν τέσσερα χρόνια έχει τίτλο “Είμαι ό,τι δεν είμαι” και η δεύτερη που κυκλοφόρησε πέρυσι “Άρχισε να φυσά” (και οι δύο έχουν την υπογραφή σε στίχους και μουσική του Νίκου Μεργιαλή). Στο ενεργητικό του συγκροτήματος προστίθεται και ένας μεγάλος αριθμός συναυλιών σε διάφορα μέρη της Ελλάδας καθώς και πολλές σημαντικές συνεργασίες με καλλιτέχνες και δημιουργούς γνωστούς στο ευρύτερο κοινό της ροκ-«έντεχνης» σκηνής, όπως το Μίλτο Πασχαλίδη, το Βασίλη Παπακωνσταντίνου και το Διονύση Τσακνή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ροκ συγκρότημα προσφέρθηκε αφιλοκερδώς να πραγματοποιήσει τη συναυλία για να υποστηριχθεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου