ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μουσική βραδιά στη Μηλίνα

μουσική-βραδιά-στη-μηλίνα-185286

Γνωστοί καλλιτέχνες που αγαπούν την Ελλάδα θα ερμηνεύσουν γνωστές δημιουργίες

Μουσική βραδιά θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ, στο «Εν πλω» της Μηλίνας, με γενικό τίτλο «Δώστε μια ευκαιρία στην Ελλάδα». Στην βραδιά θα εμφανιστεί το συγκρότημα «Lividaylights».

Την μπάντα απαρτίζουν: Ο Αγγλο-Κύπριος Τόνυ Γεωργίου, φωνητικά, κιθάρα, η Λιβ Έλλιοτ, Αγγλίδα, φωνητικά, keyboards και ο Χέλμουτ «Νόκαλ» Νόβακ από την Αυστρία, drums, bvs.

Προσκεκλημένοι από την Γερμανία θα είναι επίσης οι: Ανδρέας Πωλς, κιθάρα, Άλεξ Ούλριχ, μπάσο και Ρόλαντ Βάλερ, σαξόφωνο και percussion.

Ο Τόνυ Γεωργίου εργάστηκε πάνω από 30 χρόνια με μεγάλη επιτυχία στην μουσική. Εχει παίξει με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως οι Paul Young, Steve Marriot (Humble Pie) and Clive Bunker (Jethro Tull). Έχει πραγματοποιήσει περιοδείες και έπαιξε support με τους UB40, τους Scorpions, τον Paul Weller, την ρέγκε μπάντα Clint Eastwood and General Saint και πολλούς ακόμη καλλιτέχνες.

Η Λιβ Έλλιοτ άρχισε να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην μουσική βιομηχανία το 1980, παίζοντας με τοπικές μπάντες. Το 1987 σχεδίασε, έκτισε και άνοιξε το δικό της στούντιο ηχογράφησης, το οποίο διηύθυνε επί δέκα χρόνια. Έχει γράψει και ηχογράφησε τα δικά της τραγούδια, γνωρίζοντας επιτυχία. Ήρθε στην Ελλάδα μαζί με τον Τόνυ από το Λονδίνο, στα 2003.

Ο Χέλμουτ «Νόκαλ» Νόβακ, είναι διεθνούς φήμης, επιτυχημένος ντράμερ και τραγουδοποιός της δεκαετίας ‘70 και ’80 με τους Wolfgang Ambros και το N°1 vom Wienerwald. Αρχικά ήρθε στην Ελλάδα το 1977 και σήμερα περνάει τον περισσότερο χρόνο του στο Πήλιο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου