ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Η Σονάτα του Σεληνόφωτος» στο Λόφο της Επισκοπής

η-σονάτα-του-σεληνόφωτος-στο-λόφο-τη-205405

Με την θεατρική παράσταση «Η Σονάτα του Σεληνόφωτος» του Γιάννη Ρίτσου συνεχίζονται οι εκδηλώσεις των «Θεοφιλείων» που ξεκίνησαν στις 30 Ιουλίου.

Η παράσταση θα παρουσιαστεί στο λόφο της Επισκοπής στον Άνω Βόλο, την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012, στις 9,30 το βράδυ. Η “Σονάτα του σεληνόφωτος” είναι ένα πανανθρώπινο ποίημα που έχει ανέβει επανειλημμένα σε θεατρικές σκηνές, καθώς η γλώσσα του είναι βαθιά αληθινή και επιδέχεται, διαφορετικούς τρόπους ανάγνωσης αλλά και πολλές ερμηνείες. Η “Σονάτα του σεληνόφωτος” παρουσιάζεται σε μια διαφορετική διασκευή καθώς οι ήχοι, ο λόγος , η κίνηση και η μουσική συνθέτουν μια σύγχρονη παράσταση που αναφέρεται στον έρωτα, στη ζωή και στο θάνατο. Συντελεστές :

Καλλιτεχνική σύλληψη- σκηνοθεσία Δημήτρης Δακτυλάς, μουσική σύνθεση Έλενα Λύρη. Ερμηνεύουν οι: Μάρθα Παπαθανασίου, Ολυμπία Μανωλοπούλου, Γιώργος Παπαδόπουλος, Ευαγγελία Τίγκα, Παντελής Βασιλόπουλος, Άρτεμις Χατζηαποστολίδου, Φιλίτσα Σαλαμούρα, Ιωάννης Γεωργίου, Ειρήνη Μυλωνά, Κωνσταντίνος Δημητρακάκης,Μαρία Κατσίκη,Γεράσιμος Φράγκος ,Ράνια Θεοχαροπούλου χορεύει η Μαρία Πράντζου, στο πιάνο η Νεκταρία Παπαδημητρίου, τραγούδι η Βάλια Αθανασιά. Η είσοδος στις εκδηλώσεις των «Θεοφιλείων» είναι ελεύθερη για το κοινό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου