ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ταξίδια με πυξίδα τη γνώση

ταξίδια-με-πυξίδα-τη-γνώση-213175

Εκδηλώσεις για παιδιά στη Βιβλιοθήκη της Νέας Αγχιάλου

Συνεχίζονται με επιτυχία όλο τον Αύγουστο οι εκδηλώσεις στη Βιβλιοθήκη της Νέας Αγχιάλου:

Στις 16 Αυγούστου, 10:00-13:00, προγραμματίζεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Ο χρόνος που μας χωρίζει, ο χρόνος που μας ενώνει»: το οποίο είναι εικαστικό εργαστήρι για το χρόνο, που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 9-13 ετών. Στις 22 Αυγούστου, 17:00-19:00, προγραμματίζονται «Οι Διαδρομές των Ηρώων»: Ακολουθούμε τους ήρωες στις περιπλανήσεις τους μέσα στα βιβλία και τις ιστορίες. Εμψυχωτής: Έφη Λάγγα, και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8-15 ετών.

Στις 30 Αυγούστου, 10:00-13:00, προγραμματίζονται «Τα ζάρια των ιστοριών», ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με τα βιβλία, για παιδιά 8-12 ετών.

To παραπάνω πρόγραμμα εντάσσεται στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων των βιβλιοθηκών της Διεύθυνσης Αρχείων, Μουσείων και Βιβλιοθηκών του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και είναι η 14η εκδήλωση που υλοποιούν σε συνεργασία οι βιβλιοθήκες του Δημοτικού Κέντρου Ιστορίας και Τεκμηρίωσης, του Κ.Π.Ν.

Δίαυλος και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Νέας Αγχιάλου, οι οποίες ήδη υλοποίησαν με μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό (περισσότερα από 200 παιδιά και 250 ενήλικες) τις έως τώρα εκδηλώσεις που εντάσσονται στο πλαίσιο της καλοκαιρινής εκστρατείας «Διαδρομές με πυξίδα την βιβλιοθήκη» που διοργανώνει η ΑΜΕ FUTURE LIBRARY με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου