ΕΞΟΔΟΣ

Δράσεις «εν Τρικερίω»

δράσεις-εν-τρικερίω-216446

Συναυλία-πάρτι διοργανώνει ο Σύλλογος «Εν Τρικερίω» στο πλαίσιο των καλοκαιρινών πολιτιστικών του εκδηλώσεων, το Σάββατο 11 Αυγούστου,στην τοποθεσία ’’Μύλος’’ στην Αγία Κυριακή Τρικερίου, με θέα τον νυχτερινό Παγασητικό. Το πάρτι αρχίζει στις 8μ.μ. με μουσικές επιλογές του Γιώργου Μπακίρη και κορυφώνεται με ένα ξέφρενο live από τη Μπάντα του Μύλου 1927 της Λάρισας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει rock, έντεχνες και λαϊκές μουσικές ικανές να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί, εξάλλου, έκθεση τοπικών προϊόντων και ειδών τέχνης της περιοχής του Νοτίου Πηλίου.

Η μπάντα του Μύλου είναι από τις πιο αξιόλογες μουσικές ορχήστρες της πόλης της Λάρισας και εδώ και χρόνια αποτελεί την πρώτη επιλογή των ανθρώπων της πόλης για την ποιοτική τους διασκέδαση. Αποτελείται από καταξιωμένους μουσικούς με σημαντική πορεία στον χώρο της μουσικής τόσο στην Θεσσαλία όσο και πανελλαδικά.

Το πρόγραμμα τους περιλαμβάνει τραγούδια σημαντικών ελλήνων μουσικοσυνθετών (Θεοδωράκης, Τσιτσάνης, Καλδάρας, Λοΐζος )καθώς και τραγούδια νέων ελλήνων τραγουδοποιών (Μάλαμας, Ιωαννίδης, Παπακωνσταντίνου). Η μπάντα του Μύλου αποτελείται από τους Αλέξανδρο Τσιώνα (τραγούδι – κιθάρα), Χρήστο Παπαχρήστο (τραγούδι κιθάρα), Αρετή Παπαναστασίου (τραγούδι), Μαρία Δεληγιάννη (τραγούδι), Βαγγέλη Τσιαπλέ (μπουζούκι), Μιχάλη Ζουριδάκη, (πλήκτρα τραγούδι), Γιάννη Καραμανιώλα (μπάσο), Γιάννη Μαραγκούλη (κιθάρα), Δημήτρη Μακρυγιάννη (τύμπανα).

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της ΕΚΠΟΛ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου