ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκπομπή αφιερωμένη στην Κρήτη από το CNN TURK

εκπομπή-αφιερωμένη-στην-κρήτη-από-το-cnn-turk-262378

Η πλέον διάσημη τηλεοπτική ταξιδιωτική σειρά της τουρκικής τηλεόρασης, το Hayat Gezince Güzel (Η ζωή είναι ωραία όταν ταξιδεύεις) θα αφιερώσει ένα ολόκληρο επεισόδιο στην Κρήτη.

Όπως γράφει το prismanews, το τηλεοπτικό συνεργείο του CNN TURK βρίσκεται στην Κρήτη για γυρίσματα.

Στο επίκεντρο των ρεπορτάζ βρίσκεται η περιοχή του Αγίου Νικολάου, ενώ θα γίνουν συνεντεύξεις για την ποιότητα ζωής αλλά και τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Τοπικοί φορείς αναφέρουν τη σημασία της προβολής της χώρας σε έναν ανταγωνιστικό προορισμό αλλά και το άνοιγμα σε μία αγορά που μέχρι στιγμής η δυναμική της ήταν περιορισμένη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμά της η αποστολή επισκέφθηκε το πρωί τη Σπιναλόγκα, την Ελούντα και στη συνέχεια τη Μαρίνα Αγίου Νικολάου όπου ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κουνενάκης τους υποδέχτηκε εγκάρδια προσφέροντας τους αναμνηστικά δώρα και πληροφοριακό υλικό.

Στη συνέντευξη, που έδωσε στο CNN TURK, ο δήμαρχος μίλησε για την ήπια ανάπτυξη του τουριστικού τομέα στον Άγιο Νικόλαο και στην ευρύτερη περιοχή, για την ποσοτική και ποιοτική αναβάθμιση των ξενοδοχειακών υποδομών και για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών που έχει ως αποτέλεσμα την προσέλκυση των ποιοτικών επισκεπτών μας.

Αναφέρθηκε ακόμα στην κρητική φιλοξενία και στον μοναδικό ιστορικό και πολιτιστικό πλούτο μας, στις θαυμάσιες φυσικές ομορφιές του τόπου μας που τον αναδεικνύουν ως κορυφαίο προορισμό, ταυτισμένο με «ταξίδι ζωής» πολλών ανθρώπων σε όλη τη γη.

Η αποστολή του τριμελούς δημοσιογραφικού συνεργείου του CNN TURK θα συνεχίσει την περιήγησή του σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Χανιά.

24h.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου