ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η παράδοση ανθεί στη Δράκεια

η-παράδοση-ανθεί-στη-δράκεια-275080

Λαϊκό πανηγύρι και ιππικοί αγώνες στο ξωκλήσι της Αγίας Τριάδας

Με ιδιαίτερη επιτυχία και πολλούς επισκέπτες απ’ όλη τη Μαγνησία ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στο ξωκλήσι της Αγίας Τριάδας στη Δράκεια στις 3 και 4 Ιουνίου.

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας πραγματοποιήθηκαν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δράκειας «Η Δράκεια» με τη συνεργασία της Τοπικής Κοινότητας Δράκειας και της Δημοτικής Ενότητας Αγριάς του Δήμου Βόλου, ιππικοί αγώνες (ταχύτητας και δεξιοτεχνίας) με περισσότερους από 20 αναβάτες να παρουσιάζουν πραγματικά υπέροχο θέαμα. Άλογα και αναβάτες από τη Δράκεια, το Άγιο Λαυρέντιο, τα Καλά Νερά και τις Μηλιές διαγωνίστηκαν και όλοι τους έφυγαν από τη διοργάνωση με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μετά το τέλος των αγώνων ακολούθησε λαϊκό πανηγύρι στην πάνω πλατεία της Δράκειας με τοπική ορχήστρα και πλήθος κόσμου. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Βόλου της Δημοτικής Ενότητας Αγριάς Νικόλαος Στόϊκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Αργύρης Κοπάνας, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δράκειας Δημήτριος Μούτος, ο αντιπρόεδρος κ. Ζιαμπάς, το μέλος της τοπικής κοινότητας κ. Ματζανή, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αγριάς Ιωάννης Καλότυχος, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «Η Δράκεια» κ. Σεϊτάνης και σύσσωμο το Δ. Σ. του συλλόγου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου