ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με καλοκαιρινή διάθεση…

με-καλοκαιρινή-διάθεση-279253

Στον «Μουσικό Κήπο» εγκαινιάζουν απόψε τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις οι «Μουσικοί Ιχνηλάτες», το γνωστό βολιώτικο συγκρότημα. Φέτος το καλοκαίρι οι «Μουσικοί Ιχνηλάτες» συμπληρώνουν δέκα χρόνια στα μουσικά δρώμενα και ξεκινούν την καλοκαιρινή τους περιοδεία από το χώρο που φιλοξένησε για πρώτη φορά τον ιδρυτή του συγκροτήματος Νίκο Μεργιαλή. Σήμερα, Σάββατο 2 Ιουνίου, ο «Μουσικός Κήπος – Λυχνάρι» που βρίσκεται στην παραλία Αγριάς, υποδέχεται, όπως προαναφέρθηκε, τους «Μουσικούς Ιχνηλάτες» στις 22.30.

Το βολιώτικο συγκρότημα έχει ήδη στο ενεργητικό του δύο επίσημες δισκογραφικές δουλειές. Η πρώτη που κυκλοφόρησε πριν τέσσερα χρόνια έχει τίτλο «Είμαι ό,τι δεν είμαι» και η δεύτερη που κυκλοφόρησε πέρυσι «Άρχισε να φυσά», και οι δύο σε στίχους και μουσική του Νίκου Μεργιαλή. Στο ενεργητικό του συγκροτήματος προστίθεται και ένας μεγάλος αριθμός συναυλιών σε διάφορα μέρη της Ελλάδας καθώς και πολλές σημαντικές συνεργασίες με καλλιτέχνες και δημιουργούς γνωστούς στο ευρύτερο κοινό της ροκ- «έντεχνης» σκηνής.

Στον ανακαινισμένο Μουσικό Κήπο στην παραλία της Αγριάς οι Μουσικοί Ιχνηλάτες Νίκος Μεργιαλής (κιθάρα – φωνή), Νέστορας Κόκκαλης (τύμπανα), Γιάννης Τσαρδακάς (μπάσο) και Μίμης Κατσούρας (κιθάρα) μας υπόσχονται μία μοναδική βραδιά, που θα είναι μόνο η αρχή για πολλές ακόμη που θα ακολουθήσουν. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 6948 108255 και η είσοδος ελεύθερη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου