ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συναυλία του γκρουπ «Sepultura»

συναυλία-του-γκρουπ-sepultura-282394

Το διάσημο μέταλ συγκρότημα θα εμφανιστεί αύριο σε γνωστό κλαμπ

Καταιγιστικοί ρυθμοί και δυνατά μέταλ ηχοχρώματα συνθέτουν την συναυλία των «Sepultura» που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 31 Μαΐου στις 21.30 στο Μύλος Club, στην Λάρισα.

Το συγκεκριμένο γκρουπ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ιστορία του μέταλ, αναμφισβήτητα. Έχοντας φτάσει αισίως στα 27 χρόνια ζωής και αφού ανακάλυψαν ένα νέο είδος από μόνοι τους, οι «Sepultura» έχουν επηρεάσει δύο γενιές από νεότερες μπάντες και τελικά έχουν αποδείξει ότι είναι ένα θεμελιώδες κεφάλαιο στον σκληρό ήχο παγκοσμίως, το οποίο ούτε το προσπερνάς εύκολα αλλά ούτε το ξεχνάς κι εύκολα.

Ακόμη και αν πέρασαν δύσκολες στιγμές και πολλοί τους θεωρούσαν χαμένη υπόθεση, μετά από συνεχόμενες αλλαγές στη σύνθεση τους, αλλαγές σε δισκογραφικές εταιρίες, τεράστιες αλλαγές στον παγκόσμιο μουσικό χάρτη, δεν το έβαλαν ποτέ κάτω, δεν διάλεξαν ποτέ τον εύκολο δρόμο και ακολουθώντας πάντα το δικό τους μονοπάτι, επανέκαμπταν πάντα πιο δυνατοί από ποτέ, όπως θα εμφανιστούν και στο κλαμπ του Μύλου στη Λάρισα.

Μπαίνοντας στο 2011 το συγκρότημα υπέγραψε καινούργιο συμβόλαιο με την Nuclear Blast, έδωσε ένα τρομερό live για φιλανθρωπικό σκοπό με την βραζιλιάνικη ορχήστρα Experimental de Repertσrio και επέστρεψε δυναμικά πίσω στις ρίζες του ηχογραφώντας ένα νέο άλμπουμ το οποίο ανοίγει ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία της μπάντας.

Με την κυκλοφορία του “Kairos” ο Andreas Kisser και οι συνεργάτες του έδειξαν πόσο εύκολο είναι γι αυτούς να συνδυάσουν την απόλυτη κτηνωδία του “Beneath The Remains” και του θρυλικού “Arise” με το μοντέρνο αλλά thrashy και εξαιρετικά ρυθμικό στυλ κλασσικών δίσκων τους όπως το “Chaos A.D.” και το “Roots” (περιλαμβάνοντας επίσης διάφορα παραδοσιακά κρούστα).

Ένα από τα απόλυτα highlight heavy metal συγκροτήματα, οι Βραζιλιάνοι thrashers Sepultura, ίσως η μεγαλύτερη μέταλ μπάντα που έχει εμφανιστεί ποτέ στη Λάρισα, έρχεται για πρώτη φορά στην πόλη. Η αξία τους παραμένει αναλλοίωτη και τα τραγούδια που έχουν γράψει είναι τόσο διαχρονικά, ώστε όπου παίζουν δημιουργείται πανικός από τους πολυάριθμους οπαδούς τους.

Η προπώληση των εισιτηρίων για την συναυλία της χρονιάς συνεχίζεται και οι ρυθμοί έχουν ανέβει. Μαζί τους θα εμφανιστούν οι ανερχόμενοι «thrashers Hammercult» από το Ισραήλ και η έκπληξη της βραδιάς, οι δικοί μας «Hidden in the Basement».

Η τιμή εισιτηρίου είναι 20 ευρώ στην προπώληση και 25 ευρώ στο ταμείο. Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στην Λάρισα στα εξής σημεία: Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου, Παπαναστασίου 57, 2410 549 326, Βενέδικτος Στόλλας, Παπαναστασίου 53, 2410 531 230, Rock Music Store, Κοραή 34, 2410 283 919, Fon Music, Δήμητρας 30, 2410 254 407.

Στο Βόλο: Wizard Bar, Χατζηαργύρη 6 και Ιάσονος, Ελέφαντας Coffee Bar, Οικονομάκη 70Α. Στα Τρίκαλα: Δισκορυχείο, Καρανάσιου 5, 24310 77 559 και στην Καρδίτσα: Δισκορυχείο, Αζά 15, 24410 74 546.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου