ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παράσταση δίπλα στο κύμα

παράσταση-δίπλα-στο-κύμα-282512

Η «Ροή» παρουσιάζει μια πρωτότυπη ιδέα στην «Αύρα» του Αναύρου

Μουσικοθεατρική εκδήλωση με θέμα «Συνάντηση του «Ευτυχισμένου πρίγκιπα» με το Μάνο Λοΐζο θα πραγματοποιήσει η βολιώτικη θεατρική ομάδα «Ροή» σήμερα Τετάρτη 30 και αύριο Πέμπτη 31 Μαΐου στις 10 το βράδυ, στην «Αύρα», στην αμμουδιά, δίπλα στο κύμα του Αναύρου. Μιλώντας για την φιλοσοφία του έργου και του χώρου που επελέγη να παρουσιαστεί, τα μέλη της «Ροής» αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Καθισμένοι σ’ ένα τραπεζάκι στην «Αύρα» του Αναύρου, απολαμβάνουμε τη μουσική της θάλασσας. Θύμησες παλιές, γεμάτες χορό και τραγούδι ζωντανεύουν στο χώρο αυτό. Θέλοντας να συνεχίσει η «Αύρα» του Νίκου και του Αγγέλου Νικοβιώτη, αυτή την αίγλη, υποδέχεται τη θεατρική ομάδα «Ροή» και το μουσικό Γιάννη Βιλιώτη, με τη μουσικό-θεατρική εκδήλωση: «Συνάντηση του «Ευτυχισμένου πρίγκιπα» με το Μάνο Λοΐζο».

Το έργο «Ο ευτυχισμένος πρίγκιπας» του Οσκαρ Ουάϊλντ, σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία Κώστα Υφαντή, ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Λεώνη Δημοπούλου, Κατερίνα Χαρμάνη, Μαρία Μπέλλα, Κατερίνα Στεφοπούλου, Αγγελική Αγγελάκη, Σοφία Μόσιου. Την ενδυματολογία υπογράφει η Μάρω Υφαντή, τρομπέτα παίζει ο Συμεών Γιαννούλης και κιθάρα Κατερίνα Χαρμάνη.

«Ταξιδεύοντας με το Μάνο Λοΐζο» σε ενορχήστρωση και διεύθυνση ορχήστρας του Γιάννη Βιλιώτη, ερμηνεύουν οι μουσικοί: Κατερίνα Χαρμάνη (κιθάρα, τραγούδι), Κασσιανή Αμυγδαλίτση (πιάνο, τραγούδι), Συμεών Γιαννούλης (τρομπέτα), Γιάννης Βιλιώτης (μπουζούκι), Ανδρέας Ανδρικόπουλος (τραγούδι), Βασίλης Σαββίδης (μπουζούκι, τραγούδι), Δημήτρης Τσούκας (κρουστά, μεγαλόφωνο).

Την γυναικεία χορωδία απαρτίζουν οι: Κατερίνα Στεφοπούλου, Μαρία Μπέλλα, Αγγελική Αγγελάκη, Λίνα Ρίζου. Την παιδική χορωδία απαρτίζουν αντίστοιχα οι: Σοφία Μόσιου, Αφροδίτη Μόσιου, Μελίνα Ισμυρνόγλου, Αγνή Τσίκα, Μελένια Διβάνη, Χριστίνα Κραβαρίτη. Ποιήματα, ζωγραφική Κώστας Υφαντής και απαγγελία ποιημάτων Μάρω Υφαντή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου