ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο Βόλο η Αρλέτα τέσσερα χρόνια μετά

στο-βόλο-η-αρλέτα-τέσσερα-χρόνια-μετά-296594

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου θα ανέβει στην σκηνή του θερινού θεάτρου

Ηταν 11 Φεβρουαρίου του 2008, τρία λεπτά πριν την έναρξη της συναυλίας στο Δημοτικό θέατρο, όταν η Αρλέτα υπέστη βαρύ εγκεφαλικό με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο νοσοκομείο του Βόλου όπου όλη την νύχτα οι γιατροί έδωσαν μάχη στο χειρουργείο για να την κρατήσουν στην ζωή. Πέρασε αρκετούς μήνες παλεύοντας στην μονάδα εντατικής θεραπείας στον Βόλο και σε νοσοκομεία της Αθήνας.

Τέσσερα χρόνια πέρασαν από τότε και η Αρλέτα είναι καλά, μάλιστα τα δύο τελευταία χρόνια ξανά τραγούδησε σε συναυλίες στην Αθήνα στο θέατρο «Badminton», στο «Παλλάς» κα. Όμως επιθυμία της ήταν να επιστρέψει και πάλι στο Βόλο. H Αρλέτα νιώθει ότι οφείλει αυτή την εμφάνιση στο κόσμο του Βόλου που με συγκίνηση άκουσε τότε την κακή είδηση για την υγεία της και στη συνέχεια, με πολλούς τρόπους έδειξε την αγάπη του για εκείνη.

Έτσι την Tετάρτη 13 Ιουνίου θα ανέβει στη σκηνή του Θερινού Δημοτικού θεάτρου «Μελίνα» για να θυμίσει στους φίλους της όλες τις μεγάλες επιτυχίες της 46χρονης πορείας της. Μέρος των εσόδων της συναυλίας – μετά από επιθυμία της – θα δοθούν για την ενίσχυση του έργου της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ) του Βόλου.

Τίτλος της συναυλίας είναι « Και πάλι χαίρετε!». Μαζί με την Αρλέτα και τους μόνιμους μουσικούς της, Βασίλη Ρακόπουλο, Ηλία Κατελάνο και Ντίνο Αποστόλου, θα εμφανιστεί η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Βόλου υπό την διεύθυνση της Αναστασίας Μπάρδα. Αυτά τα καταπληκτικά παιδιά που τυχαία είδε η Αρλέτα σε ένα βίντεο στο διαδίκτυο. Της άρεσε η ιδέα να βρεθεί στην σκηνή ανάμεσα τους, άλλωστε και εκείνη σαν παιδί – λίγο άτακτο – συμπεριφερόταν πάντα στην πολύχρονη καριέρα της..

Η συναυλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη του ΔΟΕΠΑΠ- ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου. Η τιμή εισιτηρίου είναι 15 ευρώ και η προπώληση θα ξεκινήσει από τις 25 Μαΐου στον «Δίαυλο» (Tοπάλη 14), το Βιβλιοπωλείο – Καφενείο «Χάρτα» (Σκενδεράνη 16), το Δισκοπωλείο «Classic» (Ερμού 187) και τα γραφεία της ΕΛΕΠΑΠ στην Αγριά τηλ. 24280 97030 begin_of_the_skype_highlighting 24280 97030 end_of_the_skype_highlighting. Από τις 7 Ιουνίου θα πραγματοποιείται παράλληλα και από το ταμείο του κινηματογράφου «Αχίλλειον» τηλ.24210 32818.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου