ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού

αφιέρωμα-στη-βίκυ-μοσχολιού-298441

Διοργανώνεται απόψε από την Σχολή Ελληνικής Μουσικής του Παύλου Πλάκα

Με ένα αφιέρωμα στην αξέχαστη Βίκυ Μοσχολιού ξεκινάει τις δραστηριότητές της για το φετινό καλοκαίρι η Σχολή Ελληνικής Μουσικής του Παύλου Πλάκα.

Η εκδήλωση, την οποία επιμελείται το τμήμα ενηλίκων μαθητών της Σχολής, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή 13 Μαΐου στις 8.15 μ.μ. στο προαύλιο της εκκλησίας του Αγίου Βασιλείου, σε συνεργασία με τον ιερό ναό και με αφορμή την λήξη των κατηχητικών σχολείων του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου.

Στην συναυλία παίρνει μέρος πολυμελές μουσικό σχήμα υπό την διεύθυνση του Παύλου Πλάκα. Το σχήμα αποτελούν οι: Νίκος Καραγιάννης (μπουζούκι), Μαρία Δούλου (κιθάρα), Παναγιώτης Καραγκούνης (μπάσο), Σταυρούλα Σπυροπούλου (μπαγλαμάς), Κατερίνα Παπαϊωάννου (ακκορντεόν), Αχιλλέας Σπανός (κλαρίνο). Τραγουδούν οι : Μιχάλης Καλογερόπουλος, Ρίτα Παπαγεωργίου και ο Γιώργος Βλαχοτάσιος.

Οι συναυλίες της Σχολής Ελληνικής Μουσικής θα συνεχιστούν δύο μέρες μετά και συγκεκριμένα την Τρίτη 15 Μαΐου το βράδυ στο 3ο Γυμνάσιο Βόλου, σε εκδήλωση που διοργανώνει η διεύθυνση και ο Σύλλογος των καθηγητών του 3ου Γυμνασίου Βόλου.

Γνωστά πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας συμμετέχουν στο τμήμα ενηλίκων μαθητών της Σχολής Ελληνικής Μουσικής του Παύλου Πλάκα, το οποίο δραστηριοποιείται ιδιαίτερα τα δύο τελευταία χρόνια με την διοργάνωση πολλών εκδηλώσεων και συναυλιών.

Στην φωτογραφία που παραθέτουμε διακρίνονται οι: Κώστας Βουδούρης, Μιχάλης Καλογερόπουλος, Σταυρούλα Σπυροπούλου, Βάσω Τηλιοπούλου και Μαρία Πανουή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου