ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Το μεγάλο μας τσίρκο»

το-μεγάλο-μας-τσίρκο-300310

Ο μεστός και ζεστός λόγος του Ιάκωβου Καμπανέλη κυριαρχεί στο «Μεγάλο μας τσίρκο», το έργο που παρουσιάζει το Θεατρικό Εργαστήρι του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σήμερα, αύριο και την Κυριακή 13 Μαΐου στις 9 μ.μ. στην Παλιά Ηλεκτρική. Το έργο παρουσιάζεται σε διδασκαλία και σκηνοθεσία της Χριστίνας Στόγια, η οποία είναι υπεύθυνη της θεατρικής ομάδας του Πανεπιστημίου.

«Ο μεγάλος Ιάκωβος Καμπανέλης στο συγκεκριμένο του έργο μας διαφωτίζει για την κοινωνική και πολιτική ιστορία της πατρίδας μας. Με έναν μοναδικό-φωτεινό τρόπο γεμάτο έξυπνο χιούμορ για τις πιο σοβαρές και επικίνδυνες στιγμές της ιστορίας μας. Επιλέξαμε το συγκεκριμένο έργο, γιατί η σημερινή σκληρή κατάσταση που βιώνουμε όλοι οι Έλληνες, ταυτίζεται με παλαιότερες μνήμες του λαού μας» υπογραμμίζει η Χριστίνα Στόγια «ψυχή» της ομάδας, η οποία επιμελήθηκε, όπως προαναφέρθηκε, την διδασκαλία και την σκηνοθεσία. Την μουσική επιμέλεια ανέλαβε ο Γιάννης Νάπας, τα σκηνικά και κοστούμια η Χρυσιάννα Καραμέρη και συμμετέχουν φοιτητές απ’ όλες τις Σχολές του Πανεπιστημίου.

Συγκεκριμένα συμμετέχουν οι φοιτητές: Λένα Ανθούλη, Μαρία Ανδρίτσου, Παντελής Μοσχίδης, Δημήτρης Σκούρτης, Έλενα Γκαβοτάσιου, Έφη Σιαράβα, Μαρία Εμμανουηλίδου, Μαίρη Γάτσιου, Παναγιώτα Ελληνα, Γιώργος Μούσιος, Αφροδίτη Παβέλη, Κωνσταντίνα Καραχρήστου, Κωνσταντίνα Μπαμπατζάμ,

Βούλα Μουρατίδη, Ειρήνη Αυγουστάκη, Φένια Καλαντζή, Αλίκη Χατζηεφραιμίδου, Κώστας Αντωνίου, Αθανάσιος Τολιόπουλος, Ελένη Τουρκογεώργου, Σοφία Γιαννίρη, Δήμητρα Καρούσου, Καλυψώ Μούρτζη, Μαρία Ξανθοπούλου, Ελένη Μωραϊτου, Σταύρος Ατματζίδης, Φώτης Στρατηγός, Κώστας Τσιμπανάκος, Χρυσιάννα Καραμέρη, Νίκη Μηλίνη, Αναστάσιος Μπαλτζής, Κυριάκος Οικονόμου, Βαρσάμη Γεωργία, Κωνσταντίνα Σουμπενιώτη, Σοφία Σγάγια, Μαριαλένα Μπακόλα, Νίκα Αντωνιάδου, Αυγή Τηλκερίδου, Σίσσυ Παρασκευά και Ντίνος Χονδρός. Η είσοδος στην παράσταση είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου