ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Αντώνης Μιτζέλος στην Αρχιτεκτονική

ο-αντώνης-μιτζέλος-στην-αρχιτεκτονικ-303398

Ο Σκιαθίτης μουσικός και ερμηνευτής με τον Μπάμπη Στόκα και την Ελεονώρα Ζουγανέλη

Ο Σκιαθίτης Αντώνης Μιτζέλος, ο κορυφαίος τραγουδοποιός και ερμηνευτής που έχει αφήσει το δικό του προσωπικό στίγμα στην ελληνική μουσική ροκ σκηνή, τραγουδά ζωντανά τραγούδια από την μέχρι τώρα πορεία του στην δισκογραφία, το Σάββατο 19 Μαΐου στην Αρχιτεκτονική.

Ο Αντώνης Μιτζέλος θα ερμηνεύσει τραγούδια που έχει γράψει ως συνθέτης για άλλους ερμηνευτές, από τους «Τερμίτες» έως τον «Φύλακα άγγελο», αλλά και ακυκλοφόρητα τραγούδια που θα αποτελέσουν τον πυρήνα για την καινούργια δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζει.

Μαζί του στην σκηνή της Αρχιτεκτονικής ανεβαίνουν ο Μπάμπης Στόκας, από τους σημαντικότερους ερμηνευτές αλλά και στιχουργός – συνθέτης αρκετών τραγουδιών των Πυξ Λαξ, ενός από τα πιο δημοφιλή ελληνικά συγκροτήματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής, του οποίου αποτελούσε ιδρυτικό μέλος.

Επίσης η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, από τις καλύτερες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς, με πολύ σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της, που με κάθε εμφάνισή της επιβεβαιώνει την πληθωρική της προσωπικότητα, η οποία έχει ερμηνεύσει στον δίσκο της «Έλα» το τραγούδι του Αντώνη Μιτζέλου «Κόψε και μοίρασε».

Επιπλέον, εμφανίζεται το συγκρότημα «Καθώς δεν πρέπει», που απαρτίζουν οι Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (κιθάρα/φωνή), Γιώργος Εμμανουήλ (Τύμπανα), Johnny Cefa (μπάσο) και Ηλίας Καλούδης (πιάνο/πλήκτρα).

Ο Κώστας Γαλίτης και η Ειρήνη Ψυχράμη, συμμετέχουν ενεργά στο μουσικό αυτό ταξίδι τραγουδώντας δικά τους τραγούδια αλλά και πολλές πρωτότυπες ξένες διασκευές σε ένα standard rock ρεπερτόριο.

Η βραδιά αρχίζει στις 23.00, η τιμή εισόδου είναι 12 ευρώ με ποτό.

Η Αρχιτεκτονική βρίσκεται στην οδό Ελασιδών 6 στο Γκάζι και τα τηλέφωνα κρατήσεων είναι : 210 9014428 begin_of_the_skype_highlighting 210 9014428 end_of_the_skype_highlighting, 210 3420842 begin_of_the_skype_highlighting 210 3420842 end_of_the_skype_highlighting και 6978185871 begin_of_the_skype_highlighting 6978185871 end_of_the_skype_highlighting.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου