ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο Βόλο οι Subways

στο-βόλο-οι-subways-306298

Το γνωστό βρετανικό τρίο θα εμφανιστεί στη μουσική σκηνή του «Vox»

Μια βραδιά γεμάτη από έντονα ροκ ηχοχρώματα θα χαρίσουν στους Βολιώτες φίλους τους οι Βρετανοί Subways, το εκρηκτικό τρίο που θα εμφανιστεί την Τρίτη 15 Μαΐου στην μουσική σκηνή «Vox» η οποία βρίσκεται στο συγκρότημα Τσαλαπάτα.

Στη διάρκεια της βραδιάς, θα ακουστούν όλες οι επιτυχίες του συγκροτήματος, όπως το «Rock n Roll Queen», τα τραγούδια «It’s a Party», «Shake! Shake!», «Οh Yeah» αλλά και νέα κομμάτια από τον τελευταίο δίσκο του σχήματος, όπως το δυνητικό anthem της εποχής μας «We Don’t Need Money to have a Good Time».

Οι Subways, το σχήμα φαινόμενο με το σκληρό νεανικό rock ήχο έχει καταφέρει μέσα σε τέσσερα χρόνια να κάνει ενδιαφέρουσα και πάλι την κιθαριστική σκηνή. Με το δικό τους άμεσο και ξέφρενο στυλ, τα θετικά μηνύματα αλλά και τα δεμένα κομμάτια με χτυπητά ρεφρέν και νεύρο, έγιναν άμεσα αναγνωρίσιμοι και κατέκτησαν θέσεις στο Wembley πλάι στο διάσημο γκρουπ των «AC/DC» και headliner σε πολλά διεθνή φεστιβάλ.

Οι διοργανωτές κάνουν λόγο για μια «έντονη συναυλία» που θα αποτελέσει ένα «σημαντικό μουσικό γεγονός». To διάσημο τρίο δομήθηκε πάνω στην κοινή αγάπη για τους «Νιρβάνα», τους «Όασις» και τους «Πρόντιτζι», όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας τους. Στόχος τους είναι να γράψουν τις δικές τους σελίδες στο κεφάλαιο της μουσικής και προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση αναπτύσσουν το έντονο μουσικό τους ταλέντο, δημιουργώντας επιτυχίες που έχουν ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας τους.

Την ίδια βραδιά είναι προσκεκλημένοι από την Αθήνα οι «Monovine», εγχώριοι πρέσβεις του ηλεκτρικού ’Seattle’ ήχου και οι φρέσκοι «Puta Misery» με punk rock ήχους. Το Vox Music Stage βρίσκεται στην οδό Λαχανά 1, στο συγκρότημα Τσαλαπάτα , στην είσοδο της πόλης. Η διοργάνωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Plenty Projects.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 6972 205 007 και 6944 271396. Εισιτήρια Προπωλούνται από τα καταστήματα: Public Βόλου (Κονταράτου και Όγλ), Elefantas coffee-bar (Τ. Οικονομάκη 70), Seven Spots (Κ. Καρτάλη 222, Πολυμέρη 77 και Περραιβού, Λεωφόρος Ειρήνης 25 Νέα Ιωνία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου