ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Μελίνα Ασλανίδου στο Βόλο

η-μελίνα-ασλανίδου-στο-βόλο-315415

Την Παρασκευή 20 Απριλίου θα εμφανιστεί στο «Vox» η δημοφιλής ερμηνεύτρια

Στη μουσική σκηνή του «Vox» θα εμφανιστεί την Παρασκευή 20 Απριλίου η Μελίνα Ασλανίδου, προκειμένου να χαρίσει στους πολυάριθμους φίλους της ένα νέο, ανανεωμένο πρόγραμμα.

Τρεις καταπληκτικοί μουσικοί επί σκηνής, πιο λαϊκότροπα μουσικά μονοπάτια και η δυνατή συμμετοχή του κόσμου, συνθέτουν μια μοναδική παράσταση, η οποία ξεκινάει με ένα νέο τραγούδι από την νέα δισκογραφική δουλειά της Μελίνας Ασλανίδου, που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Ξεκινώντας από «Το κρύο και η μοναξιά» σε μουσική Jimmy Καρυστινού και Σάννυς Μπαλτζή, περνάει σε ροκ διασκευές και ισπανικές συχνότητες, συνεχίζει με δυνατές ερμηνείες σε τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία όπως το «Τι σού ‘κανα και πίνεις», «Ναι θα πω», «Άλλη μια φορά», «Το λάθος», «Συνθήματα» και απογειώνεται με γνωστά λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει.

Κλασικά τραγούδια από όλο το φάσμα της Ελληνικής λαϊκής σκηνής δημιουργούν μια δυνατή, ζωντανή ατμόσφαιρα όπου η συμμετοχή του κοινού είναι απαράμιλλη αξέχαστων εποχών. Δεν λείπει η αναφορά στους δύο μεγάλους Μανώλη Ρασούλη και Νίκο Παπάζογλου με τραγούδια που συγκινούν και ξεσηκώνουν ερμηνευμένα με τη σπάνια χροιά και το προσωπικό στοιχείο που δίνει η Μελίνα στις παραστάσεις της.

Μαζί με την δημοφιλή ερμηνεύτρια εμφανίζονται οι: Μανόλης Ανδρουλιδάκης – κιθάρα, τραγούδι, Ανδρέας Καραντίνης – μπουζούκι και Ανδρέας Σίκκης – κρουστά, πνευστά, τραγούδι. Την ηχοληψία επιμελείται η Αγγελίνα Υφαντή. Το «Vox music stage» βρίσκεται στο συγκρότημα Τσαλαπάτα, οι πύλες ανοίγουν στις 22.00

Η τιμή εισιτηρίου είναι 12 ευρώ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου