ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν πατέρας (;)

ο-αδόλφος-χίτλερ-ήταν-πατέρας-368649

Νέες αποκαλύψεις για την ιδιωτική ζωή του επικεφαλής του Γ’ Ράιχ έρχονται στο φως από το διεθνή Τύπο. Σύμφωνα με αγγλικά και γαλλικά δημοσιεύματα, ο Αδόλφος Χίτλερ, απέκτησε έναν γιο με μία 16χρονη Γαλλίδα όταν υπηρετούσε στη χώρα κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το οξύμωρο είναι ότι ο φερόμενος ως γιος του, Ζαν Μαρί Λορέ, που απεβίωσε το 1985 σε ηλικία 67 ετών, πολέμησε τους Ναζί κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η ερωτική σχέση μεταξύ του ιδίου και της –έφηβης τότε- Λορέ Σαρλότ Λομπζουά, φέρεται να ξεκίνησε το 1917. Ο Χίτλερ, είδε για πρώτη φορά την κοπέλα στην επαρχία Fournes-in-Weppe, στη Λιλ. Η ίδια η Λομπζουά αναφέρει το χρονικό της πρώτης τους συνάντησης: «Μια ημέρα, καθώς κόβαμε άχυρο με άλλες γυναίκες, είδαμε έναν γερμανό στρατιώτη στην άλλη πλευρά του δρόμου. Ο στρατιώτης είχε ένα τετράδιο, και φαινόταν να ζωγραφίζει, κάτι που μάς προκάλεσε την περιέργεια. Μού είπαν να τον πλησιάσω».

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δημοσιευθεί, η ερωτική σχέση που είχαν, οδήγησε στη γέννηση του μικρού Ζαν Μαρί, το 1918.

«Δε μιλούσε γαλλικά (…) αλλά ακόμη και να καταλάβαινα γερμανικά δεν θα μπορούσα να παρακολουθήσω τι έλεγε, καθώς δεν είχα γνώση της ιστορίας της Πρωσίας, της Αυστρίας και της Βαυαρίας, κάθε άλλο» δήλωνε η τότε αγαπημένη του Χίτλερ.

Η Λομπζουά τελικά έδωσε το γιο της για υιοθεσία, τον οποίο ο πραγματικός του πατέρας δεν αναγνώρισε ποτέ!

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου