ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαγωνισμός φωτογραφίας

διαγωνισμός-φωτογραφίας-374062

Τον 1ο Διεθνή Φωτογραφικό Διαγωνισμό διοργανώνει η Αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «Διοτίμα και Μούσες» για ερασιτέχνες λάτρεις της φωτογραφίας.

Ο διαγωνισμός χωρίζεται σε τέσσερεις κατηγορίες που περιλαμβάνουν τις θεματικές ενότητες: Νεκρή φύση, θάλασσα, τοπία και ελεύθερο θέμα. Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός σε όλους τους ερασιτέχνες λάτρεις της φωτογραφίας. Κάθε αποστολή δεν θα υπερβαίνει τις τρεις φωτογραφίες ανά κατηγορία, ενώ κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει σε περισσότερες από μία κατηγορίες με τρία έργα ανά κατηγορία.

Προθεσμία υποβολής των έργων είναι η 30η Μαρτίου. Η απονομή των Βραβείων ορίζεται για το Σάββατο 12 Μαΐου, σε χώρο που θα ανακοινωθεί αργότερα. Για την ομαλή διεξαγωγή του Διαγωνισμού, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν τα έργα και τη συμμετοχή τους το συντομότερο δυνατό. Η σειρά αξιολόγησης των διαγωνιζόμενων γίνεται με σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με την παραλαβή των συμμετοχών από τη Γραμματεία της Εταιρίας. Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και το κείμενο της προκήρυξης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην Πρόεδρο κ. Μαρία Αρφέ, στο τηλέφωνο 6974168584 (ώρες γραφείου) ή στο e- mail:

[email protected]

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου