ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στα βήματα του κόσμου

στα-βήματα-του-κόσμου-411865

Παραδοσιακούς χορούς, κάλαντα, χριστουγεννιάτικα ποιήματα και τραγούδια θα παρουσιάσουν ο Δήμος Βόλου και το Λύκειο των Ελληνίδων του Βόλου αύριο Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 6:30 το απόγευμα στο Κέντρο Άθλησης και Νεολαίας «Β. Παρασκευόπουλος» (Γλάδστωνος με Ρήγα Φεραίου).

Συμμετέχουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γερμανογλώσσων Νομού Μαγνησίας «Ιάσων», ο σύλλογος Αλβανών Μεταναστών Ν. Μαγνησίας «Ιλλυρία», Σύλλογος Νιγηριανών Βόλου, το Κέντρο Φιλοξενίας Νέων αλλοδαπών ΑΡΣΙΣ, ενώ θα παρουσιαστούν έθιμα και χοροί από διάφορες χώρες.

Εορταστικές νότες και χαρά στην εκδήλωση θα προσφέρουν με ακροβατικά ο Μιχαήλ Αθηναίος, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια θα ερμηνεύσουν οι μαθήτριες του Δημοτικού Ωδείου Βόλου Σύλβια και Καρολίνα Μαγγανά, μια κεφάτη LATIN χορογραφία θα παρουσιάσουν οι Καλλιόπη Μπακρατζή και ο Κωνσταντίνος Τζιαμτζής και τα γιορταστικά Μεξικάνικα δρώμενα Pastorella και Piniata θα παρουσιάσει ο Αγκουστίν Μανουέλ.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν και παιδικές ομάδες του Λυκείου των Ελληνίδων που θα παρουσιάσουν χορούς της Θράκης και Νησιών. Η διοργάνωση υποστηρίζεται από το Δήμο του Βόλου και το Λύκειο των Ελληνίδων Βόλου όπου με την θετική ανταπόκριση πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής πραγματοποιούν την εκδήλωση. Η εκδήλωση έχει ελεύθερη είσοδο για τα παιδιά και τους συνοδούς τους ενώ ο Δήμος Βόλου θα προσφέρει εδέσματα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου