ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θέατρο και μουσική

θέατρο-και-μουσική-427557

Γνωστά καλλιτεχνικά ονόματα και ποικίλα πολιτιστικά χρώματα συνθέτουν τις εκδηλώσεις που διοργανώνει στη διάρκεια του Αυγούστου ο Δήμος Σκιάθου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Πέμπτη 4 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο «Μπούρτζι» στις 20.45, παράσταση καραγκιόζη από το θέατρο σκιών κούκλας και μαριονέτας του Ανάργυρου Aθανασίου. Την Τρίτη 9 Αυγούστου θα παρουσιαστεί στον ίδιο χώρο, στις 21.00, το έργο του Γ. Θεοδοσιάδη, με τίτλο « Δεν ακούω δεν βλέπω δεν μιλάω». Την Τετάρτη 10 Αυγούστου εγκαινιάζεται η έκθεση ζωγραφικής «Δώδεκα Διηγήματα – Δώδεκα εικόνες» δια χειρός Κωνσταντίνου Κουτούμπα, που θα διαρκέσει έως τις 30 Αυγούστου, στην αίθουσα εικαστικών του Πολιτιστικού Κέντρου «Μπούρτζι». Το ωράριο λειτουργίας είναι για το κοινό 20:00-24:00.

Την Πέμπτη 11 Αυγούστου θα παρουσιαστεί το έργο για παιδιά «Η πριγκίπισσα και ο βάτραχος». Το παραμύθι των αδελφών Γκριμ, που σκηνοθετεί ο Χάρης Ρώμας, θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Θέατρο «Μπούρτζι» στις 20:45. Την ίδια ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά με το «Trio Mozarteum», υπό την αιγίδα της Αυστριακής Πρεσβείας, στο Ξενοδοχείο «Atrium», στις 21:00, καθώς και συναυλία κλασικής μουσικής από την Ορχήστρα Εγχόρδων της Χάγης. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Σύλλογο Σκιαθιτών «Δύο Αλέξανδροι» στην Πλατεία Μουσείου Παπαδιαμάντη στις 21:15.

Το Σάββατο 20 Αυγούστου διοργανώνεται συναυλία με τίτλο «Οι καλλιτέχνες τραγουδούν για την φροντίδα των αδέσποτων ζώων» στις 20.00 στο Δημοτικό Θέατρο «Μπούρτζι». Την Τετάρτη 24 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί παράλληλη ανάγνωση διηγήματος Αλ. Παπαδιαμάντη στο Πρωτότυπο (ελληνικά), και από μετάφραση, στην αυλή του Μουσείου Παπαδιαμάντη, στις 20:00.

Την Πέμπτη 25 Αυγούστου προγραμματίζεται η παιδική παράσταση «Οι ζαβολιάριδες» από το Θέατρο «Πολυθέαμα» στο Δημοτικό Θέατρο «Μπούρτζι» στις 20:30 και την Τετάρτη 31 Αυγούστου ο κύκλος κλείνει με παράλληλη ανάγνωση διηγήματος του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη στο πρωτότυπο (ελληνικά), και από μετάφραση, στις 20.00, στην αυλή του Μουσείου Παπαδιαμάντη.

 

 

 

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου