ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«…Θαρρώ πως ήταν χθες…»

θαρρώ-πως-ήταν-χθες-429220

Με τον τίτλο «…Θαρρώ πως ήταν χθες…» οι Μουσικοί Ιχνηλάτες το Σάββατο 23 Ιουλίου και ώρα 22:00 θα δώσουν μία μουσική παράσταση στον τόπο που φιλοξένησε για πρώτη φορά τον ιδρυτή του συγκροτήματος Νίκο Μεργιαλή πριν 8 χρόνια. Στον “Μουσικό Κήπο – Λυχνάρι” στην παραλία της Αγριάς.

Σε αυτό το χώρο γεννήθηκε το όνειρο που αμέσως αγκαλιάστηκε από τον κόσμο και μετέπειτα ταξίδεψε σε πολλά μέρη της Ελλάδος, κάνοντας το όνομα του συγκροτήματος ολοένα και περισσότερο γνωστό.

Οι «Μουσικοί Ιχνηλάτες» πλέον μετράνε δύο επίσημες δισκογραφικές δουλειές. Η πρώτη που κυκλοφόρησε πριν τρία χρόνια έχει τίτλο «Είμαι ό,τι δεν είμαι» και η δεύτερη που κυκλοφόρησε πρόσφατα «Άρχισε να φυσά» (και οι δύο έχουν την υπογραφή σε στίχους & μουσική του Νίκου Μεργιαλή). Στο ενεργητικό του συγκροτήματος προστίθεται και ένας μεγάλος αριθμός συναυλιών σε διάφορα μέρη της Ελλάδας καθώς και πολλές σημαντικές συνεργασίες με καλλιτέχνες και δημιουργούς γνωστούς στο ευρύτερο κοινό της ροκ- «έντεχνης» σκηνής.

Φέτος στην παρέα των Μουσικών Ιχνηλατών προστέθηκε ο μουσικοσυνθέτης Ηλίας Χατζόγλου που με το πιάνο του έχει προσφέρει ένα ιδιαίτερο ηχόχρωμα στη μπάντα, εμπλουτίζοντας το χαρακτηριστικό ύφος του συγκροτήματος.

Η σύνθεση που θα δώσει το παρόν στο «Μουσικό κήπο – Λυχνάρι» το Σάββατο 23 Ιουλίου 2011 στις 22:00 είναι η εξής: Νίκος Μεργιαλής: τραγούδι & ακουστική κιθάρα, Νέστορας Κόκκαλης: drums, Ηλίας Χατζόγλου: Πιάνο, Νίκος Βαϊου: Μπάσο, Δημήτρης Νάσιος: Ηλεκτρική Κιθάρα.

«Μουσικός Κήπος –Λυχνάρι» τηλεφ. κρατήσεων 6948108255.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου