ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Γιάννης Χαρούλης στον Κισσό

ο-γιάννης-χαρούλης-στον-κισσό-430128

Συναυλία θα πραγματοποιήσει ο Γιάννης Χαρούλης σήμερα Παρασκευή 15 Ιουλίου στις 21.30 στο «Σχολαρχείο» στον Κισσό. Ο Γιάννης Χαρούλης μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες χειμερινές εμφανίσεις του σε κάθε γωνιά της Ελλάδας ξεκινάει την καλοκαιρινή του περιοδεία με καινούρια τραγούδια και φέρνει τον νέο του ήχο, σε ένα πρόγραμμα συγκίνησης και αλήθειας. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης φέρνει τα καινούρια του τραγούδια και τον καινούριο του ήχο σε ένα πρόγραμμα συγκίνησης και αλήθειας γεμάτο με τα τραγούδια που μπορούν να είναι τραγούδια της ζωής μας.

Ο Γιάννης Χαρούλης παρουσιάζει χρώματα από το καινούριο του δίσκο και την συνεργασία του με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, τραγούδια από τα προηγούμενα προσωπικά του album, αγαπημένους του ήχους από το εξωτερικό και όπως σε κάθε του πρόγραμμα επιλέγει δημιουργίες συνθετών και τραγουδοποιών για να τις ερμηνεύσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο και να μας κάνει όλους μια παρέα. Μια παρέα που μπορεί ακόμα να αγαπάει, να τραγουδάει, να νιώθει και να συγκινείται. Μια από τις σημαντικότερες φωνές στο ελληνικό τραγούδι τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης, συνεχίζει να πορεύεται στον δρόμο του τραγουδιού των πραγματικών αισθημάτων έχοντας στο πλευρό του ένα συνεχώς αυξανόμενο κοινό που τον ακολουθεί πιστά επιβραβεύοντας τις καλλιτεχνικές του επιλογές.

Ανεβαίνει στην σκηνή για να μας κάνει όλους μια παρέα. Μια παρέα που μπορεί ακόμα να αγαπάει, να τραγουδάει, να νιώθει και να συγκινείται. Μια από τις σημαντικότερες φωνές στο ελληνικό τραγούδι τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης, συνεχίζει να πορεύεται στον δρόμο του τραγουδιού των πραγματικών αισθημάτων έχοντας στο πλευρό του ένα συνεχώς αυξανόμενο κοινό που τον ακολουθεί πιστά επιβραβεύοντας τις καλλιτεχνικές του επιλογές. Φέτος κάνει μια μεγάλη βόλτα στην Ελλάδα με τραγούδια της δικής του και της δικής μας ουσίας. Βιογραφία

Ο έντυπος Τύπος τον χαρακτήρισε το νέο πρόσωπο της σύγχρονης μουσικής σκηνής ενώ πολλοί βιάστηκαν να τον παρομοιάσουν και να τον αποκαλέσουν διάδοχο του Νίκου Ξυλούρη. Ο Γιάννης Χαρούλης όμως προσπαθεί με όπλο την επιμονή και την υπομονή να αφήσει τη δική του σφραγίδα μέσα από την προσωπική του αναζήτηση στους κόσμους της μουσικής και την αγάπη του για τον καλό στίχο και η θερμή ανταπόκριση του κοινού, αποδεικνύει ότι το έργο του ανοίγει νέους μουσικούς δρόμους. Η συναυλία πραγματοποιείται με χορηγό επικοινωνίας τον «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ».

Η τιμή προπώλησης είναι 10 ευρώ. Τα σημεία προπώλησης είναι το «Classic», ο μουσικός οίκος Κεχαΐδης και το «Σχολαρχείο» στον Κισσό, ενώ το τηλέφωνο επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες είναι 6973070857.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου