ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Επανέρχεται ο «Caveman»

επανέρχεται-ο-caveman-430371

Στις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες των τελευταίων ετών συγκαταλέγεται ο «Caveman» του Rob Becker, που επανέρχεται στο Βόλο και θα φιλοξενηθεί το βράδυ της 28ης Ιουλίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο. Το φαινόμενο «Caveman» συνεχίζεται για πέμπτη χρονιά, σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Παπαστάθη. Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δίνει τη δική του εκδοχή στον άνθρωπο των σπηλαίων που πάνω από 250.000 θεατές στην Ελλάδα έχουν λατρέψει.

Ο «Caveman» έχει αποκτήσει περισσότερους από 7.000.000 θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, έχει μεταφραστεί σε 15 διαφορετικές γλώσσες και είναι η μακροβιότερη σόλο παράσταση στην ιστορία του Broadway, κάτι που έκανε τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης να αποκαλεί την 18η Ιουλίου ημέρα του Caveman και να μετονομάσει την οδό 44 West σε Caveman Way. Ο «Caveman» επιπλέον αναγνωρίζει πολλούς οπαδούς του στους ψυχολόγους και θεραπευτές ως εναλλακτική μέθοδος θεραπείας σχέσεων. Μη σπαταλάτε τα λεφτά σας σε σύμβουλους γάμου, o Caveman τοu Rob Becker ξεπερνάει και τον καλύτερο ψυχαναλυτή.

Ο ήρωας του έργου είναι ο Σωτήρης. Συμπαθής και ευγενικός, αλλά ταυτόχρονα πρωτόγονος και τσαμπουκάς. Με άλλα λόγια ο μέσος Έλληνας. Ο Σωτήρης, μέσα από ένα καυγά με την γυναίκα του, βρίσκεται αναπάντεχα στο δρόμο, μαζί με όλα του τα πράγματα. Ξεκινώντας από το αρχικό ερώτημα που τον παιδεύει «γιατί δεν τα βρίσκουν οι άντρες με τις γυναίκες», ξεδιπλώνεται μια σειρά κωμικών καταστάσεων, από την προϊστορική εποχή, μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με την άποψη που διατυπώνουν οι θεατές, πρόκειται για μια «μοναδική παράσταση που οδηγεί σε απρόβλεπτες εξελίξεις με ανατροπές, εκπλήξεις και απογειωτικές εκρήξεις γέλιου».

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου