ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σύγχρονη κωμωδία στο Βόλο

σύγχρονη-κωμωδία-στο-βόλο-432204

«Τα κορίτσια με τα μαύρα» των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου θα παρουσιαστούν σήμερα 1η και αύριο 2 Ιουλίου, στις 21.15 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου. Το απόλυτο sold out του χειμώνα, η μεγαλύτερη θεατρική επιτυχία στην Αθήνα, που περιοδεύει ανά την Ελλάδα, είναι μια εκρηκτική κωμωδία για τη σύγχρονη Ελλάδα, τη διαφθορά, τη διαπλοκή. Γραμμένη με το ταλέντο και το δηλητηριώδες, σπαρταριστό χιούμορ των δύο εξαιρετικών δημιουργών, με ένα θίασο που συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες κωμικές δυνάμεις θηλυκού γένους στην Ελλάδα, η συγκεκριμένη παραγωγή, αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των απανταχού θεατρόφιλων.

Στο έργο των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου πρωταγωνιστούν οι: Χρύσα Ρώπα, Ελένη Καστάνη, Ρένος Χαραλαμπίδης, Σωτήρης Καλυβάτσης, Σοφία Μουτίδου και η Χρυσούλα Διαβάτη. Μαζί τους συμμετέχουν οι ηθοποιοί (αλφαβητικά): Γιάννης Αθητάκης, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Λευτέρης Λαμπράκης, Βασιλική Μπισαράκη, Παρθένα Χαροζίδου. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Αλέξανδρος Ρήγας, τα σκηνικά ο Μανόλης Παντελιδάκης, τα κοστούμια η Έβελυν Σιούπη και τους φωτισμούς η Κατερίνα Μαραγκουδάκη.

Η υπόθεση της παράστασης εκτυλίσσεται στην γυναικεία Μονή της Παναγιάς της Μαυροβουνιώτισσας κάπου στη Βόρεια Ελλάδα. Οσα περιγράφουν οι δύο συγγραφείς δεν ήταν μόνο στο μυαλό τους, αλλά και σε τακτικά πρωτοσέλιδα εφημερίδων. Πολλά απρόοπτα συμβαίνουν πάνω στην σκηνή, στη διάρκεια της παράστασης, που προσελκύει το ενδιαφέρον των θεατών όπου κι αν παρουσιάζεται.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι 24 ευρώ, κανονικό και 18 ευρώ το φοιτητικό εισιτήριο. Η προπώληση πραγματοποιείται στο «Αχίλλειον» 11-1 το πρωί και το απόγευμα πριν την παράσταση, 6-9 μμ, στο ταμείο του θεάτρου. Επίσης γίνονται κρατήσεις μέσω Internet στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: www.ellthea.gr και www.tickethour.com.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου