ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μουσική συνάντηση στο Βόλο

μουσική-συνάντηση-στο-βόλο-441814

Οι Σοφία Αρβανίτη, Μιχάλης Κακέπης και Κωνσταντίνος Καζάκος, παρέα με τους Level X, θα εμφανιστούν την Παρασκευή 6 Μαΐου στις 10.30 μ.μ. στο Vox Music Stage, που βρίσκεται στο συγκρότημα Τσαλαπάτα στον Βόλο. Έχοντας στις αποσκευές τους τρία νέα albums, τα «Χωρίς Retouche», «Σελένα» και «Είμαι Εγώ» αντίστοιχα και θέλοντας να μιλήσουν, μέσω της μουσικής τους, για όλους και για όλα, οι Σοφία Αρβανίτη, Μιχάλης Κακέπης και Κωνσταντίνος Καζάκος, παρέα με τους Level X, συναντιούνται προσεχώς στον Βόλο.
            Η Σοφία Αρβανίτη επέστρεψε πιο rock από ποτέ στα μουσικά τεκταινόμενα, δίνοντας το δυναμικό της στίγμα. Πριν από λίγους μήνες κυκλοφόρησε ένα νέο, ιδιαίτερο, δίσκο. Ήθελε να κυκλοφορήσει κάτι άλλο, διαφορετικό από τα συνήθη, «Χωρίς retouche» κι έτσι τελικώς το ονόμασε. To «e-Rock.gr» μάλιστα, το πρώτο σε επισκεψιμότητα μουσικό portal της χώρας, το βαθμολόγησε με 81/100. Έκτοτε άρχισαν οι μεμονωμένες ζωντανές εμφανίσεις. Πρώτα η Θεσσαλονίκη, μετά η Αθήνα, ακολούθησε ο Βόλος στο πλευρό του Φίλιππου Πλιάτσικα, η Εύβοια, οι από κοινού δυναμικές της εμφανίσεις στην θρυλική αθηναϊκή σκηνή του Architecture Rock Cafe στου Ζωγράφου, μαζί με τον Μιχάλη Κακέπη και τους Level X, η Καλαμάτα και να που ήρθε η ώρα να επιστρέψει και πάλι στον Βόλο.
            Στην συναυλία της ερχόμενης Παρασκευής, η Σοφία Αρβανίτη θα ερμηνεύσει γνωστές δημιουργίες όπως τα τραγούδια «Video», «Μόνη περπατώ», «Έτσι κι αλλιώς», «Κόκκινη κόλαση», «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια» και φυσικά το, ερμηνευμένο από κοινού με την μεγάλη κυρία της rock Bonnie Tyler, «The desert is in your heart». Μαζί της, η αγαπημένη στους απανταχού ρομαντικούς μουσικόφιλους φωνή του τροβαδούρου της ελληνικής rock μουσικής σκηνή, Μιχάλη Κακέπη και τις επιτυχίες του, από την εποχή του Δούρειου Ίππου (Σ’ ένα σικέ αγώνα, Φαύλος κύκλος, Ο κύβος ερρίφθη, Πυροβόλα το φεγγάρι) ίσαμε σήμερα και το νέο του album του «Σελένα» (Θέλω, Καλή αντάμωση, Τί να σου πω, Κισμέτ), τότε αντιλαμβάνεστε ότι μιλάμε για μία παράσταση καταφανώς διαφορετική.
            Και φυσικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο οποίος αποτινάσει τον περιορισμό του να είναι μόνο ηθοποιός και μας συστήνεται ξανά με καθαρά rock διάθεση. Τραγουδά και παίζει κιθάρα live σε ένα γνήσιο, σκληροπυρηνικό rock πρόγραμμα, με γνώριμες μουσικές και πολύ πάθος, σε ένα πρόγραμμα ελληνικών και ξένων rock τραγουδιών. Ο Κωνσταντίνος Καζάκος παρουσιάζει κλασικά, αξέχαστα τραγούδια (Led Zeppelin, Deep Purple, Doors, Rage against the machine, Green Day, Rory Gallagher, Pink Floyd, Gary Moore, Blur, Ξύλινα Σπαθιά, Παύλο Σιδηρόπουλο κ.α.), αλλά και κομμάτια από την δισκογραφική του δουλεία «Είμαι εγώ», γραμμένα μέσα από πολλή αγάπη για την ροκ μουσική, με την δική του σφραγίδα και συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Δημήτρης Σταρόβας.
            Σε αυτή την μοναδική παράσταση, όμως, δεν θα είναι μόνοι, αφού στο πλευρό τους θα βρεθεί το 4μελές ελπιδοφόρο αθηναϊκό συγκρότημα των Level X, με εκτελέσεις και ερμηνείες, τόσο από τις προσωπικές τους δισκογραφικές δουλειές, όσο και γνωστών rock και όχι μόνο επιτυχιών. Η τιμή εισόδου με ποτό είναι 10 ευρώ. Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ».
 
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου