ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαδρομές στο τραγούδι

διαδρομές-στο-τραγούδι-447963

Με ανοιξιάτικη διάθεση και πολλά αγαπημένα τραγούδια ξανασυναντιούνται στη σκηνή του Θεάτρου Αχίλλειον η Έρρικα Πατρικίου και ο Γιώργος Πάγκαλος.

Μια διαδρομή στο ελληνικό τραγούδι με επιλογές που δίνουν πολλά χρώματα στη βραδιά θα απολαύσουν οι μουσικόφιλοι την Δευτέρα 28 Μαρτίου στις 9 το βράδυ.

Οι δυο μουσικοί είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν πραγματοποιώντας τη συναυλία

«Μαλαματένια λόγια σε δύσκολους καιρούς» που λόγω της μεγάλης επιτυχίας επαναλήφθηκε μια εβδομάδα αργότερα.

Στη συναυλία παρουσιάζονται αξιόλογοι μουσικοί της πόλης μας με πλούσια δράση στα πολιτιστικά δρώμενα. Η Αίντα Πάγκαλου στο βιολί, ο Στέργιος Ρεντζούλης στα πλήκτρα, ο Γιάννης Ευστρατιάδης στα τύμπανα και ο Παναγιώτης Γκαραγκούνης στο μπάσσο πλαισιώνουν τους τραγουδιστές. Τραγούδια πολυαγαπημένα παλαιότερων αλλά και σύγχρονων δημιουργών αποκτούν νέο ύφος με καινούργιες ενορχηστρώσεις που επιμελήθηκε το συγκρότημα και ακούγονται σαν καινούργια.

Τραγούδια των Δ. Παπαδημητρίου, Ν. Ξυλούρη, Θ. Παπακωνσταντίνου, Χ. Θηβαίου Θ. Μικρούτσικου και άλλων σημαντικών Ελλήνων συνθετών θα ακουστούν στη συναυλία της Δευτέρας, που τα έχουμε ακούσει από αξιόλογους τραγουδιστές όπως Ελ. Βιτάλη, Χ. Θηβαίος, Ελ. Τσαλιγοπούλου, Μ. Τζουγανάκης, Ελ. Αρβανιτάκη και άλλους. Οι συντελεστές της βραδιάς θα δώσουν διαφορετικό χρώμα και φρεσκάδα στα αγαπημένα τραγούδια και υπόσχονται μια μαγική βραδιά στους φιλόμουσους της περιοχής μας. Η τιμή εισόδου είναι 5 ευρώ.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου