Η Disney ...αλλιώς, απόψε

Τελευταία ενημέρωση: 2018-09-21, 17:20:33
Η Disney ...αλλιώς, απόψε

Το Μουσικό Σχολείο Βόλου παρουσιάζει μουσική παράσταση με κομμάτια από τις ταινίες του Disney, σήμερα Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 στην αίθουσα της Παλιάς Ηλεκτρικής.

Με ιδιαίτερο ζήλο και αξιοζήλευτο επαγγελματισμό, δίχως όμως να χάνουν το κέφι και την παιδική τους ανεμελιά, δημιούργησαν μια ξεχωριστή παράσταση πάνω σε ένα ευρηματικό σενάριο, προσδίδοντας μια φρέσκια οπτική στα γνωστά μουσικά θέματα της Disney.

H συγγραφή του σεναρίου ανήκει στη δημιουργική ομάδα του συνόλου, υπό την καθοδήγηση των καθηγητριών τους.

Η εναρμόνιση και ενορχήστρωση των μουσικών κομματιών, η σκηνοθεσία, η διδασκαλία ρόλων, μικτής χορωδίας και ορχήστρας έγινε από τις υπεύθυνες του συνόλου καθηγήτριες του σχολείου, μουσικούς κ.κ. Ελένη Λεφάκη και Ελένη Τσαρδακά.

Θα ακουστούν κομμάτια από τις ταινίες της Disney «Ηρακλής», «Μουλάν», «Η πριγκίπισσα και ο βάτραχος», «Frozen», «Η πεντάμορφη και το τέρας», «Μαλλιά κουβάρια» («Ραπουνζέλ»), «Η Παναγία των Παρισίων», «Αριελ», «Αναστασία», «Ποκαχόντας», «Μοάνα» και «Πρίγκιπας της Αιγύπτου».

Στην ομάδα του συνόλου συμμετέχουν μαθητές από όλες τις τάξεις του σχολείου έως και απόφοιτοι που εργάστηκαν την περσινή χρονιά ακόμη και κατά το κρίσιμο για κείνους διάστημα της προετοιμασίας τους για τις πανελλαδικές εξετάσεις με μεγάλη αγάπη για το σχολείο τους, αλλά και για το μουσικό θέατρο.

Πληροφορίες – εισιτήρια από τον Σύλλογο Γονέων του Μουσικού Σχολείου Βόλου, 54ου Συντ. ΕΛΑΣ τέρμα και στα τηλέφωνα 2421071096 και 2421047155.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
9
=