ΑΛΜΥΡΟΣ

Καταχειροκροτήθηκε στην Λιβαδειά η Τετράφωνη Μικτή Χορωδία Αλμυρού

καταχειροκροτήθηκε-στην-λιβαδειά-η-τ-748707

Την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, η Χορωδία του Δήμου Αλμυρού και όλοι όσοι τη συνόδευσαν και την παρακολούθησαν, μοιράστηκαν για ακόμη μια φορά πραγματικά πολύτιμες καλλιτεχνικές στιγμές.

Η Χορωδία, ενεργός πρεσβευτής Πολιτισμού του Δήμου Αλμυρού, εκπροσώπησε επάξια για ακόμη μια φορά την τοπική κοινωνία στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Λεβαδέων τα «ΤΡΟΦΩΝΙΑ», που οργανώνονται κατά τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο και αποτελούν για την περιοχή κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός, με μορφωτικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Πλατεία της Λιβαδειάς και συμμετείχαν ακόμη 4 Χορωδιακά Σύνολα.

H Τετράφωνη Μικτή Χορωδία, υπό την διδασκαλία και διεύθυνση της Μαέστρου Μαριάννας Σαμαρτζή, καταχειροκροτήθηκε με ενθουσιασμό από το κοινό και απέσπασε πολύ κολακευτικά σχόλια, καθώς χαρακτηρίστηκε από τις αρτιότερες μουσικά παρουσίες στο χορωδιακό κομμάτι.

Η απονομή των Αναμνηστικών, έγινε από τη Δήμαρχο του Δήμου Λεβαδέων, κα Γιώτα Πούλου, η οποία εξέφρασε τον θαυμασμό της στη Χορωδία του Αλμυρού και την επιθυμία για περαιτέρω καλλιτεχνική συνεργασία με τον Δήμο.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ζεστή φιλοξενία από τους διοργανωτές, προς όλες τις χορωδίες, σε τοπικό κέντρο.

Πολύτιμη και καθοριστική για την τόσο σημαντική παρουσία, εκτός της παρουσίας των ακούραστων Χορωδών, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ήταν της Πιανίστα και Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του Δ.Ω.Α, κας Φρόσως Γαρδικλή, την οποία και ευχαριστούν θερμά που συνοδεύει τη Χορωδία.

Με αυτή την εκδήλωση, ολοκληρώνονται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες της Τετράφωνης Μικτής Χορωδίας για το καλοκαίρι, που ήταν πολύ πλούσιο και απαιτητικό και ξεκινάει η προετοιμασία για έναν πλούσιο χειμώνα, όπου θα συνεχίσει ακούραστα το πολιτιστικό της έργο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου