Νέα χορευτική χρονιά στον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Ν. Αγχιάλου

Τελευταία ενημέρωση: 2018-09-18, 14:27:24
Νέα χορευτική χρονιά στον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Ν. Αγχιάλου

Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Βαρνάλειου Δημοτικού Σχολείου Νέας Αγχιάλου, ο αγιασμός των χορευτικών συνόλων και της παιδικής χορωδίας του Φιλοπρόοδου Συλλόγου. Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Γεώργιος Κουρκουβάτης που ευχήθηκε καλή χρονιά στα παιδιά και στους γονείς που παρευρέθησαν.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Πετρίδη Βαλασία, εκ μέρους του Δ.Σ. καλωσόρισε τα παλιά και τα νέα μέλη και ευχήθηκε δημιουργική και εποικοδομητική χρονιά.

Μαέστρος της παιδικής χορωδίας θα είναι η κ. Χαρά Σταυράκη, χοροδιδάσκαλος των τμημάτων παιδικό-εφηβικό-ενηλίκων-παρουσιάσεων, ο κ. Θανάσης Μπέας και του τμήματος νηπίων η κ. Θάλεια Μπούτλα.
Μετά το πέρας του αγιασμού προσφέρθηκαν γλυκίσματα και αναψυκτικά.

Ακολούθησε γλέντι έναρξης στην ταβέρνα "Αλέξανδρος", όπου φίλοι και μέλη του συλλόγου χόρεψαν και γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τραγούδια και σκοπούς της πατρίδας μας, που επιμελήθηκε ο κ. Θανάσης Μπέας.

Η έναρξη των τμημάτων θα γίνει το Σάββατο και την Κυριακή 6 και 7 Οκτώβρη αντίστοιχα για όλα τα τμήματα στο Βαρνάλειο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Αγχιάλου.

Η Διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί όλα τα μέλη και τους φίλους του Φιλοπρόοδου που τους στηρίζουν σε κάθε προσπάθεια και εύχονται σε όλους καλή σχολική χρονιά, με δημιουργία, δράσεις, στόχους και επιτυχίες!

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
3
=