ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Πλημμύρισε» νόστιμες γεύσεις το 1ο Street Food Festival στο Τσαλαπάτα

πλημμύρισε-νόστιμες-γεύσεις-το-1ο-street-food-fe-750869

Γέμισε χαμόγελα, γεύσεις, εδέσματα για όλα τα γούστα και επισκέπτες κάθε ηλικίας ο πολυχώρος Τσαλαπάτα, όπου «φιλοξενήθηκε» από την Παρασκευή έως και χθες το 1ο Street Food Festival.

Στο χορταστικό τριήμερο συμμετείχαν δεκατέσσερις επιχειρήσεις από την Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, τα Τρίκαλα και τον Βόλο, προσφέροντας πανδαισία γεύσεων στο κοινό, που δεν αφήνουν κανένα ασυγκίνητο.

Πρόθεση των διοργανωτών είναι να θεσμοθετηθεί η συγκεκριμένη διοργάνωση, που αποτελεί, ταυτόχρονα, ένα ακόμη δημιουργικό άνοιγμα του πολυχώρου Τσαλαπάτα στο ευρύ κοινό.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Δάνος Κοσμίδης, εκ μέρους των διοργανωτών, υπογράμμισε ότι «έχουμε δημιουργήσει έναν γευστικό χάρτη σε όλη την χώρα και τώρα ερχόμαστε στο Βόλο με το πρώτο φεστιβάλ φαγητού. Για τρεις μέρες ο κόσμος γνωρίζει τις γεύσεις του κόσμου, έρχεται εδώ να ζήσει μια εμπειρία που πλαισιώνεται με μουσική, αλλά και να γευτεί αλμυρές και γλυκές γεύσεις, με ελεύθερη είσοδο».

O πολυχώρος Τσαλαπάτα εκτός από γεύσεις και κόσμο, γέμισε δράσεις για όλες τις ηλικίες. Μουσική επιλογή από djs όλη την ημέρα, συναυλίες και happenings για τα παιδιά και οι πιο γνωστοί εκπρόσωποι του απολαυστικού φαγητού και της γευσιγνωσίας, με χαμόγελα και νοστιμιές, έδωσαν το στίγμα του απολαυστικού τριημέρου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου