ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Το όνειρο της Πέππα»

το-όνειρο-της-πέππα-760420

Μεθαύριο στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου

«Η Πέππα το γουρουνάκι» θα επισκεφτεί τον Βόλο και θα πρωταγωνιστήσει στην επίσημη θεατρική παράσταση «Το όνειρο της Πέππα» μεθαύριο Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου, στις 8.30 μ.μ., στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη».

Η «Πέππα το γουρουνάκι» είναι η επίσημη θεατρική παράσταση που παίζεται σε Μ. Βρετανία και Αμερική και μετά τη μεγάλη επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη «ταξιδεύει» σε όλη την Ελλάδα.

Βασισμένη στην ομώνυμη βραβευμένη σειρά της Entertainment One (eOne) Peppa Pig, που έχει αποσπάσει σημαντικά βραβεία.

Η Πέππα το Γουρουνάκι, ο μπαμπάς Γουρουνάκης, η μαμά Γουρουνίτσα, ο Τζορτζ, η Μαντάμ Γαζέλα, η Σούζι Προβατίνα και η Ρεβέκκα Κουνέλη σάς περιμένουν να ζήσετε μαζί τους το « Όνειρο της Πέππα», ένα σύγχρονο παραμύθι με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών. Μέσα από ιστορίες της παιδικής καθημερινότητας, οι αγαπημένοι χαρακτήρες μαζί με τους μικρούς θεατές, θα παίξουν, θα γελάσουν, θα τραγουδήσουν, θα προβληματιστούν και …θα κυνηγήσουν τα όνειρά τους!

Μία παράσταση με εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα με τόσο διαφορετικούς μεταξύ τους ήρωες που όμως συνυπάρχουν αρμονικά και δίνουν σημασία στην έννοια της φιλίας και στην αξία της οικογένειας. Με κοστούμια σε σουρεαλιστική κλίμακα, εντυπωσιακούς φωτισμούς και σκηνικά, διαδραστικό παιχνίδι και μουσική επένδυση ειδικά ενορχηστρωμένη για τις ανάγκες της, η παράσταση μυεί τα παιδιά στην μαγική ατμόσφαιρα του θεάτρου.

Ένα υπερθέαμα που θα κάνει κάθε παιδί να αγαπήσει το θέατρο και τον κόσμο του από την πρώτη στιγμή και να μείνει χαραγμένη στη μνήμη του.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 12 ευρώ και στην προπώληση 10 ευρώ. Σημείο προπώλησης βιβλιοπωλείο «Το Κλου», Αντωνοπούλου 15, τηλ. 24210 32797 και ηλεκτρονικά στο https://www.viva.gr/ tickets/theater/ periodeia/to-oneirotis-peppa/.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου