ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Πειρατές και πριγκίπισσες»

πειρατές-και-πριγκίπισσες-766689

Αύριο Δευτέρα 27 Αυγούστου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη»

Μια μαγική παράσταση με «Πειρατές και πριγκίπισσες» διοργανώνεται αύριο Δευτέρα 27 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη». Μια μαγική θεατρική παράσταση περιμένει μικρούς και μεγάλους με τις αγαπημένες τους πριγκίπισσες τη Σταχτοπούτα, τη Μικρή Γοργόνα, την Ωραία Κοιμωμένη και την Πεντάμορφη να συναντούν τους τρομερούς πειρατές σ’ ένα μακρινό νησί του Ειρηνικού στην προσπάθειά τους να ανακαλύψουν τον πρίγκιπα του παραμυθιού που το έσκασε από το παλάτι.

Η μαγεία των παραμυθιών συναντά τη μαγική τρέλα της ζωής σε μια θεατρική παράσταση γεμάτη μουσική, χορό και τραγούδι με πρωταγωνιστές γνωστούς αγαπημένους ήρωες των παιδιών.

Εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια και επτά ηθοποιοί τραγουδούν και χορεύουν επί σκηνής σε ρυθμούς που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους. Οι δημιουργοί της παράστασης κάνουν λόγο για «ένα απρόβλεπτο παραμύθι γεμάτο χιούμορ, που μας θυμίζει αυτά που πραγματικά αξίζουν.

Μια φαντασμαγορική θεατρική μουσικοχορευτική παράσταση που θα σας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών».

Το κείμενο, τη θεατρική διασκευή και τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μπίλιω Κωνσταντοπούλου, τα σκηνικά και τα κοστούμια το θέατρο του Βορρά και Κolossaion productions. Τις χορογραφίες η Αναστασία Συμεωνίδου, βοηθός σκηνοθέτη είναι η Μαρία Ανθίδου, τους φωτισμούς επιμελήθηκε ο Γ. Ζίγκας, τη μουσική επιμέλεια οι Αναστασία Συμεωνίδου και Μπίλιω Κωνσταντοπούλου.

Παίζουν οι ηθοποιοί Μαρία Ανθίδου, Βαγγέλης Δαλλές, Ηλίας Καπούλας, Λευτέρης Κωνσταντίνου, Ολγα Μήτσιου, Σοφία Ξέλη, Πωλίνα Σβιρίτοβα, Άννα Χατζηαντωνίου.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 10 ευρώ και η τιμή προπώλησης 8 ευρώ.

Εισιτήρια προπωλούνται στο βιβλιοπωλείο «Κλου» Αντωνοπούλου 15 &, Ιάσονος, τηλέφωνο 2421 032797, στα Seven Spot, Media Markt και ηλεκτρονικά στο https://www.viva.gr/tickets/theater/dimotiko-theatro-parkou-katerinis/peirates-kai-prigkipisses/. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6986 523898, 9.30π.μ.- 2.00μ.μ. και 5.30 -10.00μ.μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου